Stiri: Finante

Programul IMM INVEST ROMANIA

Un nou credit pentru IMM-uri, lansat de OTP Bank România

24.10.2019

Credite pentru IMM-uri. OTP Bank România a anunțat că lansează Creditul Rachetă pentru IMM-uri. Pentru a obține finanțarea, aplicarea se face 100% online. Mai exact, este vorba de prima platformă dedicată clienților Întreprinderi Mici și Mijlocii (IMM) – Creditul Rachetă.

Procesul inovator vine în întâmpinarea nevoilor clienților, generate de tendința de digitalizare și aliniate cu strategia de dezvoltare organică a OTP Bank România.

Credite pentru IMM-uri. O gamă diversificată de produse de finanțare

Așadar, antreprenorii pot aplica online pe noua platformă pentru a obține o gamă diversificată de produse de finanțare atât negarantate, cât și garantate, cu un flux rapid și simplificat.

Creditul Rachetă este destinat IMM-urilor cu o cifră de afaceri anuală de maximum 5 milioane de euro. El se adresează atât clienților existenți ai OTP Bank România, cât și celor noi.

Credite pentru IMM-uri. Suma maximă

Suma maximă care poate fi cerută diferă în funcție de tipul de produs selectat și de situația financiară a companiei.

Creditul nu poate depăși suma de 300.000 euro (sau echivalentul în lei al acestei sume), și poate fi accesat atât pentru finanțarea activității curente, cât și pentru finanțarea investițiilor.

Credite pentru IMM-uri. Cum se poate accesa creditul

Astfel, pentru început, cei care aplică online pentru Creditul Rachetă vor completa un set minim de informații și vor încărca pe platforma dedicată un set minim de documente:

  • acordul pentru interogarea la Biroul de Credit,
  • acordul de consultare la Centrala Riscului de Credit
  • ultimul bilanț anual

În baza informațiilor completate, în câteva secunde se va primi un răspuns preliminar cu privire la solicitare. Aprobarea finanțării se va face în cel mult 24 de ore. În plus, pentru și mai mult confort, clienții au posibilitatea să selecteze sucursala unde doresc să se prezinte pentru semnarea documentației de credit.

Credite pentru IMM-uri. Ce spune conducerea OTP Bank România

„Strategia OTP Bank se concentrează pe dezvoltarea permanentă de noi produse, conform cu cele mai înalte standarde de calitate. Mizăm pe digitalizarea accelerată a proceselor pentru a asigura un acces imediat și simplificat la resurse financiare și pe experiența directă cu clientul pentru a genera valoare. Având în vedere că IMM-urile sunt o prioritate pentru noi, vrem să creştem cota de piaţă în relație cu ele, deoarece reprezintă o parte foarte importantă a economiei reale. Creditul Rachetă vine în întâmpinarea nevoilor IMM-urilor de astăzi. Acest produs inovator demonstrează încă o dată efortul continuu al OTP Bank România de a se adapta constant la tendințele din piața bancară, în permanentă schimbare”, a declarat Alexandru Gabriel Neagu, Director Direcţia IMM, în cadrul OTP Bank România.

Citește și Angajatori de TOP Timișoara 2019: Ce spun participanții despre târgul de cariere?