Stiri: Logistica

Credite pentru masini electrice BNP Paribas

Credite pentru mașini electrice, de la BNP Paribas

08.11.2018

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Banca a anunțat că lansează, prin marca sa comercială Cetelem, creditul cu dobândă preferențială pentru clienții băncii care au în plan să cumpere autoturisme hibrid și electrice.

În plus, instituția de creditare extinde parteneriatul cu importatorul auto Hyundai, finanțând cumpărarea modelelor Ioniq și Kona Electric.

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Ce spun reprezentanții Hyundai?

„Ne bucurăm că putem oferi clienților Hyundai două modele integral electrice – Ioniq și Kona Electric, în conformitate cu politica globală de dezvoltate a gamei de produse. Noua familie de autovehicule eco beneficiază de un pachet competitiv de servicii post-vânzare, autonomie extinsă și dotări avansate de siguranță și conectivitate”, a menționat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto România.

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Programele RABLA

Românii interesați de cumpărarea autoturismelor electrice sau hibrid vor putea accesa noul produs de finanțare prin Programul de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto RABLA și RABLA PLUS, care a reînceput în luna septembrie 2018.

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Dobânzi

Creditul pentru mașini electrice le oferă clienților o dobândă fixă de 5.9%.

Perioada de creditare poate fi cuprinsă între 6 și 36 de luni. În același timp, avansul minim este de 30% la încheierea contractului.

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Piața mașinilor ”verzi”

În perioada ianuarie-septembrie 2018, în țara noastră, au fost vândute 2.922 de mașini electrice, hibrid electrice și hibrid. Valoarea este dublă față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Ponderea autoturismelor ecologice în totalul vânzărilor la nivel naţional în primele trei trimestre ale anului a fost de 2,6%, față 1,9% pentru aceeași perioadă a anului trecut. Asta înseamnă că interesul românilor pentru acest tip de autoturisme este din ce în ce mai mare. Ne dorim ca România să se alinieze celorlalte țări europene unde conceptul de electromobilitate este adoptat la scară largă, de aceea ne bucurăm să încurajăm acest trend prin lansarea de produse financiare dedicate unor astfel de achiziții”, a declarat Bruno Leroux, CEO BNP Paribas Personal Finance SA Sucursala București.

Credite pentru mașini electrice BNP Paribas. Reducerea poluării

Prin lansarea acestui credit, BNP Paribas își asumă angajamentul de a încuraja utilizarea de resurse regenerabile.

”Pentru noi, sustenabilitatea a devenit, alături de responsabilitate, valoarea centrală a policitilor după care ne ghidăm în parcursul profesional. Este necesar ca inițiativele mediului privat să joace un rol de lider în crearea de soluții care să protejeze mediul și să susțină creșterea economiei. Adițional politicilor interne orientate către protejarea mediului înconjurător, cărora li s-au afiliat, în totalitate, angajații băncii, intenționăm să ne implicăm în acțiuni care să susțină noua direcție a companiei”, a adăugat Bruno Leroux, CEO BNP Paribas Personal Finance Sucursala București.

Citește și Analiză Tradeville: Rezultatele Teraplast atestă creșterea din sectorul construcțiilor