Slide

Stiri: Companii

Credite pentru vacanţe de la Fly Go și TBI Credi

28.06.2018

Agenţia de turism Fly Go și TBI Credit au lansat primul produs de finanțare 100% digital disponibil în ţara noatră pentru cumpărarea de produse și servicii turistice. Noua metodă de plată este disponibilă de la începutul lunii curente și poate fi accesată direct din site-ul Fly-Go.ro, fără a fi necesară o vizită la bancă sau la sediul agenției.

Metoda de plată are la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților printr-un scurt apel video și semnarea electronică a actelor. Procesul nu durează mai mult de 10 minute și este disponibil 24/7. Soluția de finanțare poate fi accesată inclusiv de către clienții noi, neimplicând existența unei relații anterioare cu o bancă.

„Aducem o noutate pe piața de turism din România, odată cu introducerea unei noi metode de plată a vacanțelor, prin creditul online oferit în parteneriat cu TBI Credit. Ne așteptăm ca aproximativ 10% dintre clienții care vor cumpăra vara aceasta vacanțe sau alte produse turistice de pe Fly-Go.ro să le achite folosind această opțiune. Din feedback-ul pe care îl avem deja, observăm că noua metodă de plată le oferă turiștilor posibilitatea de a accesa încă o vacanță în sezonul estival, lucru care le va face, cu siguranță, vara mai frumoasă”, declară Stefano Iervolino, fondator și CEO Fly Go.

Bugetul alocat de turiştii români pentru un sejur de vară, de familie, este cuprins între 900 și 1.200 de euro. Totodată, costul mediu al unui city break este de 200 euro de persoană. Conform unei analize Fly Go, cele mai accesate destinații pentru vacanțele de vară sunt, în continuare, Grecia, Turcia și Spania. Însă, românii încep să opteze tot mai mult pentru destinații noi de vacanţă, în țări și regiuni precum Croația, Corsica, Malta, Sardinia și Sicilia, atât pentru sejururi de 7-10 zile, cât și pentru city break-uri.

„Împreună cu Fly Go propunem pieței o alternativă la metodele de plată obișnuite, întregind astfel spectrul plăților în mediul online. Platforma digitală a TBI Credit permite achiziționarea serviciilor de turism în rate, simplu și rapid, fără interacțiune directă cu banca sau agenția. Clientul are nevoie de un dispozitiv cu cameră și microfon, cartea de identitate și, în doar 10 minute, poate achita vacanța dorită. Acum va fi mult mai simplu pentru toți cei care își doresc să călătorească”, declară Ionuț Cristea, Head of Business Development Ecommerce, TBI Credit.