Stiri: Stiri

Creștere cu 20% pentru Quattro Pavimente Tehnice în 2014

29.05.2014

Quattro Pavimente Tehnice mizează pentru anul curent o creștere a cifrei de afaceri cu 20%, după ce compania a înregistrat anul trecut afaceri de 14,5 milioane de lei, în creștere cu 40% față de 2012.

Pentru 2014 vizăm afaceri cu 20 procente mai mari. Estimările noastre se bazează pe noile proiecte pentru clădiri de birouri anunțate, pe creșterea exporturilor companiei, dar și introducerea de noi produse în portofoliu. Pardoselile supraînălțate sunt un ”must have” pentru clădirile de birouri, în special. Fapt ce se datorează costului și funcționalității produsului, dar și standardelor în domeniu care impun pentru obținerea clasei A, folosirea acestui tip de pardoseală – declară Adrian Mihailovici, director de producție la Quattro.

Investițiile toate ale companiei, din 2005 și până în prezent, se ridică la peste 2 milioane de euro. În 2014 se dorește o altă investiție, destinată unei linii de producție pentru fabricarea panourilor încapsulate.

Cererea pentru pardoselile cu panouri încapsulate este în continuă creștere, iar la noi în țară nu se produce acest tip de pardoseală. Vrem să fim și pentru acest produs primul producător român. Investiția la linia de producție de panouri încapsulate se ridică la aproximativ 200.000 de euro” – spune Adrian Mihailovici.

Green Gate, Nusco Tower, Barba Center, Bob Tower, Tower Center, Sediul Unicredit Tiriac Bank sau City Gate Tower sunt doar câteva dintre proiectele realizate cu pardoseli supraînălțate de la Quattro Pavimente Tehnice.