Constructii

Creștere de 60% a cifrei de afaceri pentru Modpack System în 2013

01.02.2014

Modpack System vrea să lanseze trei puncte de lucru noi în 2014, două în țară și unul în Polonia. Modpack System este una dintre cele mai importante companii specializate în furnizarea de soluții complete și complexe de ambalare la cheie la sediul clientului, relocări industriale, activități suport de logistică și este de asemenea specializată în producția ambalajelor din  lemn și furnizarea de materiale de ambalare. Cu parteneri puternici, printre care enumerăm: Timken România SA, Gonzales, Philip Morris, British American Tabacco, ABB, Alstom, Celestica, Michelin, Siemens, Pirelli, Eurosic, Van Doorn Export Packing sau Ford România, compania a reușit să se mențină la înălțimea cerințelor pe piață. Modpack System și-a început activitatea în anul 2007, fiind specializată în producția ambalajelor din lemn. De-a lungul timpului, profilul de activitate al firmei s-a îmbogăţit substanțial. Astfel, aria inițială de operare s-a lărgit, cuprinzând ambalaje mici, speciale, agabaritice și soluții complete de ambalare. Întreaga activitate a firmei Modpack System a susținut prin rezultate promisiunea calității și profesionalismului. Societatea comercială a fost mereu în relații bune de colaborare, atât cu beneficiarii serviciilor, prin îndeplinirea serviciilor asumate, cât și cu furnizorii de materiale și utilaje, datorită respectării contractelor asumate”, ne-a declarat Valentin Mălăescu, directorul general Modpack System. De la lansare și până în prezent angajamentul companiei față de parteneri și clienți a rămas la fel de puternic, spune conducerea Modpack System. „Succesul nostru s-a bazat întotdeauna pe furnizarea  de servicii excelente pentru clienţii noştri. Din dorinţa permanentă de îmbunătaţire continuă, Modpack System a devenit un brand recunoscut pentru angajamentul personal, soluţiile proactive şi forţa locală. La baza succesului său se află angajaţii săi, dedicaţi cerinţelor clienţilor, furnizând soluţii personalizate acestora”, a completat directorul general Modpack System.

Chiar dacă multe companii din domeniu și nu numai spun că efectele crizei economice au fost unele majore și pe termen lung, oficialii Modpack System susțin că recesiunea a venit pentru ei atât cu efecte, cât și cu învățăminte. Am învăţat în timpul crizei că este important să ştii pe ce drum vrei să mergi, să nu te laşi pradă tentaţiilor şi să fii bine informat. Focusați pe satisfacția clientului prin  îmbunătățirea continuă a produselor și serviciilor, am reușit să menținem, chiar să dezvoltăm tot mai mult compania”, ne-a explicat directorul general Modpack System, care a adăugat faptul că unul dintre segmentele care consolidează poziția societății pe piață este format din furnizarea și producția de ambalaje din lemn. Unul din segmentele care contribuie la succesul și consolidarea poziției companiei pe piață se axează în principal pe producția și furnizarea de ambalaje din lemn, materiale pentru ambalare și servicii/soluții complete de ambalare industrială la sediul clientului în vederea realizăii în cele mai bune condiții a exporturilor”, ne-a declarat Valentin Mălăescu.

Cât despre domeniile economice spre care s-a îndreptat atenția companiei aceastea sunt variate, de la sectorul energetic, până la cel al produselor din tutun sau cea de petrol și gaze. Modpack System, în cei șase ani de activitate, a reușit să deservească mai multe domenii economice cum ar fi: industria de automative, industria de gaz și petrol, industria de confecții metalice, industria grea de construcții mașini și utilaje, industria din sectorul energetic, industria de tutun și producție țigarete. În sectorul serviciilor de soluții complete de ambalare la cheie, Modpack System oferă soluţii profesionale pentru transport maritim, aerian și terestru”, ne-a declarat Valentin Mălăescu, directorul general Modpack System.

Puncte de lucru la nivel internațional

În prezent, Modpack System exportă în toată lumea, de la Statele Unite ale Americii, până la India și toate statele parte din Uniurea Europeană, iar unul dintre cei mai importanți ani a fost 2013, perioadă care a reprezentat, așa cum spune directorul general al companiei, un nou pas pentru Modpack System. “Anul 2013 a reprezentat un nou salt în evoluția firmei Modpack System. În prezent, firma Modpack System pune la dispoziția clientului întreaga gamă de servicii existentă pe piață, începând cu activitatea de proiectare, până la punerea în operă a ambalajelor, în aria ambalajelor din lemn pentru export prin prezența la nivel național cu trei puncte de lucru și la nivel internațional cu un punct de lucru”, ne-a declarat Valentin Mălăescu.

Anul 2013 a reprezentat și anul în care Modpack System a inaugurat două noi centre logistice în Ploiești West Park și Cluj Napoca. Anul 2014 a început cu un nou succes, întrucât primele zile ale anului au reprezentat lansarea unui nou punct de lucru la Craiova, iar pe parcursul lui 2014 oficialii și-au propus inaugurarea a două puncte de lucru noi: unul în Polonia și altul în țară, la Iași. La toate acestea se adăugă și birourile de vânzări de la Iași, Cluj-Napoc, Pitești, Ploiești și Varșovia.

“În anul 2014 Modpack System își propune încă o dată dezvoltarea pe plan național și internațional prin înființarea a două puncte de lucru cuprinzând de altfel gama completă de servicii (producție, servicii complete de ambalare, servicii de relocare, servicii complete de logistică)”, ne-a declarat Valentin Mălăescu, directorul general Modpack System care a adăugat faptul că anul acesta se așteaptă la o creștere de 30% a companiei, în condițiile în care în 2012 cifra de afaceri a fost de 900.000 de euro, iar anul 2013 a venit cu o cifră de afaceri de 1.500.000 de euro.