Creştere de 95% pentru BCR Leasing IFN

05.11.2014

BCR Leasing IFN a raportat, în primele nouă luni ale acestui an, o creştere a vânzărilor cu circa 95%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, valoarea bunurilor finanţate ajungând la aproximativ 61 milioane euro.

Cele mai mari creşteri au fost înregistrate pe segmentul de leasing pentru vehicule comerciale grele, unde compania a realizat o triplare a valorii finanţate, faţă de trimestrul trei 2013. Finanţările pentru vehicule au reprezentat, în primele trei trimestre din acest an, aproape 73% din portofoliul de produse al companiei.

„Am încercat să răspundem adecvat cerinţelor pieţei, practicând niveluri atractive de costuri la client, concomitent cu o creştere a celorlalte beneficii legate de nivelul avansului minim, perioada maximă de finanţare, cotele de asigurare negociate cu societăţile de asigurare partenere, astfel încât pachetul de finanţare-asigurare-servicii oferit clientului să îşi păstreze competitivitatea în orice moment”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing IFN.

Pe sectorul de leasing pentru autoturisme noi, compania a înregistrat creşteri cu 84%.

În plus, finanţărea de vehicule comerciale grele s-a aflat în centrul preocupărilor BCR Leasing IFN, mai mult decât în anii trecuţi. Astfel, compania a adăugat noi beneficii pentru clienţi prin promovarea în comun cu dealeri-parteneri, pe anumite mărci şi segmente.

„Dorim să consolidăm ceea ce am încercat să construim în ultimii ani: o relaţie de durată cu clientul, bazată pe transparenţă şi încredere, o sinergie a beneficiilor oferite în cadrul grupului bancar din care facem parte, extinderea parteneriatelor cu dealerii, ca principală verigă de intermediere a cererii pe piaţa de leasing”, a adaugat Bogdan Speteanu.

Citiți și despre: