Stiri: Companii

Creștere de afaceri pentru Miele

29.08.2015

Compania Miele care se ocupă cu producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial anunță o creștere semnificativă a afacerilor. Majorarea vânzărilor face referire la ultimii zece ani pentru companie și o creștere de peste opt procente a cifrei de afaceri în anul fiscal 2014/2015.

Miele raportează o cifră de afaceri de 3,49 miliarde de euro, cu o creștere de 8,3 la sută de la an la an. De asemenea, numărul angajaților care lucrează pentru companie a crescut ajungând momentan la 17.741. Un total de 150 de milioane de euro a investit până în acest moment compania în propriile resurse.

Cu produsele noastre și conceptele de marketing, suntem în măsură să creștem și mai mult cota de piață globală, chiar și în fața unei competiții mai acerbe”, spune Dr. Markus Miele, director executiv și coproprietar al companiei de familie Miele, fondată în 1899.

Noua gamă de electrocasnice încorporabile cât și produsele pentru îngrijirea rufelor și seria îmbunătățită de aspiratoare sunt doar câteva dintre factorii care au dus la creșterile de vânzări pentru Miele.

La nivelul Germaniei compania a înregistrat vânzări de 1,03 miliarde de euro, o creștere de 5,4, procente. Exceptând teritoriul nemțesc, vânzările companiei au crescut cu 10,1 la sută iar SUA, Australia și Elveția sunt țările unde Miele a înregistrat performanțe notabile.

Conform previziunilor realizate de Miele pentru anul fiscal 2015-2016 trendul pozitiv va continua atât pentru cifra de afaceri cât și la capitolul vânzărilor.

Pentru investițiile de 150 de milioane de euro făcute Miele a reamenajat mai multe unități de producție și și-a extins forța de vânzări, logistica și a trecut la o expansiune a showroom-urilor din zone precum: Brisbane, Chicago, Beijing și Turin.