Cristina Bazavan vine la Meet the WOMAN!

19.10.2015

Ediţia de mâine a evenimentului Meet the WOMAN! o are ca speaker pe Cristina Bazavan, jurnalist şi blogger. Evenimentul, organizat de Femei în Afaceri în Bucureşti, va începe la ora 19:00, la Ernst & Young Bucharest Tower Center.

Tema ediţiei de mâine va fi „Blogging: avantaje şi modalităţi de diferenţiere în online”.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar şi se adresează atât antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

„Mai mult decât un lucru «la modă» 1pe care îl putem face pentru compania noastră, blogging-ul are potenţialul de a ne aduce beneficii reale de business, ne poate ajuta să ne diferenţiem între alte câteva zeci de companii care oferă lucruri asemănătoare cu noi, dar doar dacă este făcut cum trebuie. Cristina Bazavan ne va vorbi din experienţa ei de om de presă şi blogger care este rolul blogului şi cum putem scrie sincer, atractiv şi, cel mai important, cu rezultate”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Cristina Bazavan este jurnalist cu experienţă în print, radio şi TV, dar şi unul dintre cei mai vizibili bloggeri din online-ul românesc.

Timp de 12 ani, ea a fost una dintre vocile Europa FM, alături de care a realizat o performanţă unică în Europa, ajungând staţia nr. 1 naţional în şase luni de la lansare. A fost prezentatoarea primului sezon al emisiunii „Că-n filme”, iar din anul 2005 până în 2011 a fost redactorul-şef al revistei Tabu.

Portofoliul sau include o serie impresionantă de interviuri cu personalităţi culturale internaţionale, printre care Steve McCurry, Milla Jovovich, Ziggy Marley, Olga Kurilenko, Margaret Atwood.

În plus, noua serie de evenimente Meet the WOMAN! îl va avea prezent pe Paul Renaud, Executive Coach şi autor al cărţii „A Networking Book”. Acesta va prezenta cele mai bune tehnici de networking şi beneficiile conectării cu alte persoane.

Taxa de participare este de 90 de lei. Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Evenimentul va avea loc la sediul Ernst & Young: Bucharest Tower Center, etajul 22, Bulevardul Ion Mihalache, nr. 15-17, Bucureşti.

Înscrierile se fac la: membership@femei-în-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.