Cristina Săvuică preia conducerea ARAMT

28.01.2015

Asociaţia Română a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT) are un nou preşedinte, Cristina Săvuică, Chief Happiness Officer al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, The People Republic, preluând aceasta funcţie.

Cristina Săvuică este absolventă a Facultății de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice București şi deţină o experiență de peste 13 ani în domeniul resurselor umane.

„ARAMT rămâne fidelă misiunii de a sprijini dialogul dintre toți partenerii implicați în vederea participării active la soluţionarea tuturor provocărilor din acest domeniu şi asigurării funcţionării optime a pieţei de muncă temporară, a tratamentului egal al tuturor angajaţilor, precum şi a alinierii legislaţiei interne în domeniul muncii la cea europeană şi internațională. Munca temporară asigură un grad optim de flexibilitate atât pieţei muncii, cât şi angajaţilor, contribuind la crearea de locuri de muncă şi la creşterea economică”, a declarat Cristina Săvuică, Preşedintele ARAMT.

Cristina Săvuică succede la conducerea asociaţiei Sorinei Donisa, al cărei mandat s-a încheiat la finele anului trecut.

Fondată în iunie 2010 de cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, Asociaţia Română a Agenţilor de Muncă Temporară este organizaţia profesională de profil a agenţilor de muncă temporară din România.

Asociaţia reuneşte în prezent 18 companii internaţionale şi locale, care derulează, conform estimărilor, aproximativ 70% din activitățile de muncă temporară din România. Membrii ARAMT au înregistrat, în total, o cifră de afaceri de peste 216 de milioane de euro în 2013, cu aproape 40 de milioane de euro mai mult decât în 2012. Aceasta reprezintă o creștere cu peste 20% față de anul precedent și cu peste 60% față de 2010.

Citiți și despre: