Stiri: Companii

CSR-Overview

CSR Overview 2017 are loc pe 6 decembrie

27.11.2017

BusinessMark va organiza pe 6 decembrie evenimentul “CSR Overview”. Conferința va avea loc la hotelul Intercontinental din Bucureşti şi reunește specialiști din companii și reprezentanți din mediul ONG, care vor discuta despre importanța integrării CSR-ului în strategia de business, parteneriatul public-privat, sustenabilitate și vor oferi soluții pentru problemele sociale și de mediu.

Tematica din cadrul conferinței cuprinde următoarele subiecte: conceptul de sustenabilitate și modul în care acesta se reflectă la nivel de business strategy, importanța unei comunicări corporate sustenabile și principii de dezvoltare durabilă care conduc la schimbarea modelelor de business, sustenabilitatea și efectele asupra viziunii de marketing, CSR-ul ca abordare la nivel de board, CSR și employer branding, raportarea non-financiară, cum a influențat obligativitatea raportării activitățile companiilor în 2017, cum alegem cele mai potrivite cauze pentru a produce rezultate benefice în cadrul companiilor noastre, importanța parteneriatelor strategice, antreprenoriatul social – modele de business și impactul asupra comunității și asupra mediului de afaceri.

„Ne face plăcere să dedicăm o zi responsabilității sociale din România, un subiect care ne preocupă și ne dă încredere că noi, reprezentanții mediului privat împreună cu mediul public și ONG, putem face pași importanți pentru o lume mai bună. Din 2013, îi invităm la dialog și acțiune pe toți cei care cred că viitorul aparține gândirii sustenabile, iar CSR-ul înseamnă o prioritate strategică pentru companiile mici și mari.”, a declarat Andreea Drăgan – Managing Partner, BusinessMark.

Participanții au ocazia să interacționeze cu următorii speakeri:

  • MIRCEA ILIE – Sustainability Leader, IKEA
  • DANA DOBRESCU – Manager de Comunicare, UNILEVER USCE
  • SIMONA CAMBURU – Coordonator Proiecte, Plantăm fapte bune în România
  • OANA CIOBANU – HR & CSR Manager, UP ROMÂNIA
  • CRISTINA BĂLAN – Managing Partner, CSR BootIQ
  • SILVIA TEODORESCU – Senior Communicator CSR for Policolor; Senior Partner, Zaga Brand
  • ADRIANA PREDA – Director Executiv, Asociația The Social Incubator

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea lui la office@business-mark.ro.