Stiri: Logistica

CTP a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II

17.04.2018

Dezvoltatorul de parcuri logistice şi industiale CTP a anunţat că a început lucrările de construcție în CTPark Cluj II, un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Florești. Proprietatea va avea o suprafață închiriabilă de 30.000 m² și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.

Compania continuă, astfel, să crească în ritm accelerat la nivel național și va livra un alt parc logistic premium în județul Cluj, până la finalul acestui an. CTPark Cluj II va fi finalizat în trei etape, după cum urmează:

  • Prima etapă se va încheia în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.000 m², deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP;
  • Cea de-a doua fază se va finaliza în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 m². Acest spațiu este disponibil pentru închiriere;
  • Cea de-a treia și ultima etapă va lua sfârșit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 m². Acest spațiu este, de asemenea, disponibil pentru viitorii chiriași.

“Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani, așadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriașilor existenți și viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, așa cum ne-am obișnuit clienții din toate parcurile pe care le deținem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menținând astfel poziția companiei de lider de piață în România”, a declarat Emilian Dascălu, Director de Construcții al CTP România.