Stiri: Logistica

CTP are un nou Business Development Manager pentru Transilvania

20.06.2018

Dezvoltatorul și administratorul de parcuri industriale și logistice CTP a anunţat numirea lui Daniel Paraschiv în funcția de Business Development Manager pentru Transilvania, începând cu luna iunie a anului curent. Acesta va supraveghea creșterea și consolidarea companiei în regiunea de vest a României. Compania planifică noi dezvoltări în Transilvania, în al doilea semestru din 2018, concentrându-se în mod special pe trei parcuri: CTPark Sibiu, CTPark Timișoara II și CTPark Cluj II.

Daniel Paraschiv va fi responsabil pentru identificarea și valorificarea de noi oportunități de business, precum și de gestionarea relației cu actualii chiriași și viitoarele extinderi ale acestora în toate punctele strategice din Transilvania în care CTP deține proprietăți.

În zona de vest a țării, CTP are mai multe parcuri logistice și industriale de clasa A, în următoarele orașe: Arad, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

Daniel Paraschiv deţine o experiență vastă, dobândită de-a lungul unei cariere de peste 17 ani, care include poziții cheie ocupate în cadrul unor companii importante cu sedii în județul Cluj.

“Suntem foarte multumiți de alegerea făcută prin numirea lui Daniel Paraschiv ca Business Development Manager pentru Transilvania. Consider că experiența și cunoștințele sale în domeniul vânzărilor sunt un real câștig pentru companie. Avem proiecte importante pentru parcurile noastre din Transilvania, o zonă cu o creștere economică foarte rapidă. Ca urmare, cererea pentru închirerea de spații industriale și logistice a atins aici unul dintre cele mai ridicate niveluri de la intrarea CTP pe piața locală. Scopul nostru este să ne adaptăm nevoilor chiriașilor noștri, așadar ne-am întărit echipa pentru a oferi clienților existenți și viitori servicii de cea mai bună calitate, ca întotdeauna”, a declarat Iuliana Bușcă, Commercial & Business Development Manager al CTP Romania.

Planurile companiei pentru regiunea de vest a României pentru a doua jumătate a anului includ livrarea a 39.000 metri pătraţi suprafață închiriabilă și începerea de noi dezvoltări pentru mai mult de 32.000 metri pătraţi suprafață închiriabilă, cu date estimate de livrare pe parcursul anului 2019.

Aceste activități vor fi distribuite astfel:

În CTPark Cluj II, parc amplasat strategic în apropierea Aeroportului Internațional din
Cluj-Napoca, vor fi finalizate trei depozite cu o suprafață totală de 30.000 m2 în Q4 2018. Din aceste spații, 21.000 m2 sunt disponibili pentru închiriere;

CTPark Timișoara II – o proprietate perfectă pentru nevoile unor companii din domenii ca distribuția, logistica și producția, localizată la doar 6 km de Aeroportul Internațional din Timișoara și la 1 km de autostrada A1 spre Arad și de șoseaua de centură a orașului – va ajunge la 32.000 m2, din care 4.500 m2 sunt disponibili pentru închiriere;

CTPark Sibiu, un parc strategic situat în imediata vecinătate a autostrăzii A1 și lângă două Drumuri Europene (E 68 și E 81) care fac legătura între Sibiu și granița cu Ungaria, va atinge 50.000 m2, disponibili spre închiriere din Q2 2019.

„Partea de vest a țării este o regiune cu o dezvoltare economică importantă, înregistrând unul dintre cele mai substanțiale niveluri ale cererii de spații industriale și logistice din întreaga țară. Marile orașe din Transilvania continuă să atragă mari investitori din domenii precum IT, industria auto, FMCG, industria ușoară, tehnologie, cercetare și dezvoltare”, a mai anunţat compania.