CTPark Timisoara

CTP are un nou Director de Construcții pentru România

20.02.2018

Dezvoltatorul de parcuri industriale și logistice CTP a anunţat că îl numește pe Emanoil Dascălu în funcția de Director de Construcții, pentru România. Acesta va supraveghea desfășurarea proiectelor de construcții ale CTP în întreaga țară. În plus, venirea sa în companie va întări echipa locală, ajutând astfel la continuarea ritmului accelerat de dezvoltare a CTP pe piața românească.

Emanoil Dascălu are 45 de ani și va fi responsabil de gestionarea tuturor activităților de construcție derulate de CTP în ţara noastră. Acesta deţine o experiență vastă în management pe segmentul de construcții și s-a ocupat de proiecte în toate segmentele pieței de real estate, coordonând anterior dezvoltarea unei rețele de depozite, hypermarketuri și clădiri de birouri.

“Suntem încântați că Emanoil s-a alăturat echipei CTP din România. Cu experiența lui importantă în real estate și construcții și cu abilitățile lui manageriale, cred că se potrivește perfect în compania noastră. Cunoștințele lui aprofundate sunt sigur că ne vor ajuta să ne extindem activitatea pe piața locală”, a declarat Remon Vos, CEO al CTP și Country Head al CTP România.

Emanoil Dascălu a absolvit cursurile Universității de Inginerie în Construcții din orașul german Regensburg și își va începe activitatea în cadrul CTP Romania, săptămâna aceasta.

“Sunt fericit să fac parte din echipa CTP România într-un moment atât de intens pentru companie, care crește mai repede ca niciodată. Aștept cu nerăbdare să fiu implicat în toate detaliile proiectelor de construcții desfășurate de CTP pe piața locală. Sunt entuziasmat de noua fază a carierei mele și dornic să îmi încep colaborarea cu această echipă pasionată”, a adăugat Emanoil Dascălu, Director de Construcții al CTP România.

Echipa CTP din ţara npastră are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicați în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăți, de la achiziția terenului, până la construcție, finanțare și administrarea proprietăților.

 

 

 

Citiți și despre: