Stiri: Logistica

CTP își extinde parteneriatul cu Van Moer Logistics

16.02.2018

Dezvoltatorul de parcuri logistice şi industiale CTP și compania belgiană de logistică Van Moer Logistics își extind parteneriatul în CTPark Bucharest West, ajungând la aproximativ 20.000 m² de spații logistice, situați într-un depozit care va fi finalizat anul acesta.

Noul depozit a fost proiectat pentru a îndeplini cele mai exigente norme în ceea ce privește calitatea construcțiilor și protecția mediului. Lucrările de construcție pentru clădirea în care Van Moer Logistics va ocupa 20.000 m² au fost demarate anul trecut și au ca dată de finalizare începutul trimestrului al doilea din 2018.

Printre caracteristicile depozitului se vor număra:

  • sistemele de izolație care cresc semnificativ nivelul de eficiență energetică;
  • sistemul de iluminare artificială la interior și exterior modernizat prin tehnologia Smart LED,
  • trape luminatoare situate în tavane, pentru a se asigura și lumină naturală.

“Prioritatea CTP este asigurarea celor mai bune condiții pentru clienții noștri. În acest scop creștem odată cu ei, pentru a putea să le oferim spațiul necesar odată cu dezvoltarea afacerii lor. Avem un parteneriat de succes cu Van Moer Logistics de doi ani și sunt bucuroasă că au decis nu doar să ne continuăm, ci să ne și consolidăm colaborarea, printr-o extindere importantă în CTPark Bucharest West. Cred că este o dovadă clară că sunt mulțumiți de activitatea CTP în calitate de proprietar și administrator”, a declarat Iuliana Bușcă, Business Development Manager al CTP Romania.