Conditii calatorie Grecia iulie 2020 - Formular Grecia 2020

Cum garantează agenţiile de turism vacanţe în Grecia?

02.07.2015

Paralela 45 le garantează turiștilor români siguranța vacanțelor în Grecia, dată fiind situația financiară actuală din țară. Ținând cont de faptul că multe din vacanțele cumpărate sunt chartere, românii au majoritatea serviciilor plătite și asigurate, astfel încât nu există riscuri din punct de vedere financiar.

„Agenția noastră se află la dispoziția turiștilor. Avem și un număr de telefon de urgență, 0374.106.406, număr disponibil și pe site-ul nostru. Până în acest moment nu a fost nicio retragere din vacanțele deja planificate, însă am primit numeroase întrebări din partea turiștilor. La chartere, aproape toate serviciile sunt asigurate – transportul, cazarea, iar multe dintre oferte sunt achiziționate cu demipensiune. De asemenea, noi ne ocupăm de transfer și de ghizi, așadar 90% din servicii sunt plătite anticipat”, declară Alin Burcea, președintele Paralela 45.

Serviciile pe care le achiziționează în avans turiștii includ transportul cu compania Tarom, cazarea, transferul de la aeroport la locul cazării, masă (de obicei demipensiune sau all inclusive), cât și ghizi turistici. Pe site-ul Paralela 45, turiștii români din Grecia găsesc date de contact ale reprezentanților și ghizilor locali vorbitori de limba română, care le pot oferi sprijin în cazul iscării unor probleme.

 

Citiți și despre: