Stiri: Logistica

livratazi.ro

Curierul Local LivratAzi.ro își extinde programul de lucru

24.08.2015

Curierul Rapid LivratAzi.ro a anunțat că a luat decizia de a-și mări programul de lucru pentru zilele săptămânii. Astfel, reprezentanții companiei au decis ca programul de lucru cu clienții să se desfășoare în intervalul Luni – Duminică 7.00 – 23.00.

Gama de servicii de livrare pe care LivratAzi.ro le pune la dispoziție clienților săi includ transporturi de plicuri, colete, colete cu ramburs, flori, mâncare și bilete pe raza Bucureștiului și a județului Ilfov.

Totodată, LivratAzi.ro și-a extins serviciile de livrare venind în întâmpinarea restaurantelor sau a comercianților de alimente. Compania pune la dispoziție livrări rapide către restaurante care vor să transporte rapid mâncare pe raza Bucureștiului sau a județului Ilfov și Zona Metropolitană în 1oră/2ore/4ore sau 6 ore.

De asemenea, portofoliul de servicii LivratAzi.ro cunoaște diversificare și prin intermediul livrărilor de paleți de marfă sau marfă paletizată pe aceleași zone menționate anterior.

LivratAzi.ro se descrie ca fiind un nou concept de Curierat Rapid Local. Expedierile de tip ramburs, comenzile de livrare cu mâncare de tip ramburs sunt livrate acum într-o oră în cea mai îndepărtată zonă de livrare a orașului cât și zonei metropolitane de Luni până Duminică.