Stiri: Companii

Curs de analiză și evaluare comportamentală marca Zivac

27.08.2015

În toamna acestui an compania Zivac va organiza un nou curs de analiză și evaluare comportamentală. Cursul va debuta în luna septembrie și este destinat pregătirii și dezvoltării viitorilor specialiști în analiza comportamentală care vor fi instruiți în prezența și supervizarea unor traineri specializați.

Suntem extrem de încântaţi de interesul specialiştilor din domeniu pentru acest curs. De obicei, organizăm o singură serie în fiecare an, dar, în 2015 solicitările au fost atât de multe, încât am decis să demarăm încă un curs în luna septembrie a acestui an. Cei care l-au absolvit deja  – psihologi, specialişti din instituţiile de aplicare a legii, oameni din management, vânzări, resurse umane- au fost foarte mulţumiţi şi au recomandat cursul cu mare entuziasm celor din anturajul lor. Le mulţumim pentru încrederea acordată”, a declarat Amira Rădulescu, CEO Zivac, conform comunicatului de presă remis.

Cursurile desfășurate de Zivac au adresare directă către persoanele care doresc să însușească mai bine eficiența comunicării între oameni, modul în care sunt create anumite tipare și felul în care ne organizăm activitatea ținând cont de experiențele semnificative din viață.

Cu preponderență cursurile sunt îndreptate către absolvenții facultăților de Psihologie, Drept, Sociologie, Științe Umaniste dar și celor care profesează în management, comunicare, vânzări sau resurse umane.

Cursul de Analiză şi Evaluare Comportamentală este un curs eclectic şi extrem de apreciat până acum. Cuprinde multe exerciţii şi studii de caz, fiind un curs bazat pe interactivitate şi foarte multă practică şi acoperă ariile de interes: comunicare,  limbaj verbal şi non verbal, tehnici de manipulare şi persuasiune, tehnici de evaluare a adevărului şi detecţia minciunii ( Metoda FBI, Metoda CIA), tehnica FACS (Facial Action Coding System), genetică comportamentală, culegerea şi analiza de informaţii (Metoda Elicitation – Human Intelligence), criminal profiling, tehnici şi metode de realizare a unui profil psihologic şi organizaţional şi multe altele”, a declarat Leliana Pârvulescu, coordonatorul cursului şi Preşedinte Zivac.