Stiri: Logistica

Cursa postala Bucureşti - Timişoara - Frankfurt

Poşta Română lansează o cursă poştală Bucureşti – Timişoara – Frankfurt

05.08.2020

Cursa poştală Bucureşti – Timişoara – Frankfurt. Poşta Română a anunţat că, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, care a demonstrat că transportul pe cale aeriană nu este întotdeauna accesibil, a căutat soluţii pentru a-şi respecta angajamentele asumate şi pentru a asigura confortul clienţilor săi, siguranţa trimiterilor lor, dar şi rapiditatea livrării acestora.

Aşadar, compania a inaugurat o nouă cursă poştală auto: Bucureşti – Timişoara – Frankfurt şi retur.

Cursa poştală Bucureşti – Timişoara – Frankfurt. Trimiteri poştale

Cursa va asigura schimbul de trimiteri poştale cu origine Germania şi destinaţie România. Cursa auto către Germania reprezintă o premieră în istoria Poştei Române.

Ce spune conducerea Poştei Române?

”Situaţiile create de închiderea aeroporturilor şi apariţia unor întârzieri necontrolabile în activitatea de livrare ne-au provocat să găsim soluţii alternative de transport. Utilizarea căii rutiere este poate, cea mai sigură modalitate de livrare la destinaţie a trimiterilor clienţilor Poştei Române. Întotdeauna am pus pe primul plan respectarea angajamentelor asumate. Aşa am decis înfiinţarea unei curse auto pe ruta Bucureşti – Timişoara- Frankfurt şi retur. Meseria de poştaş înseamnă, prin definiţie, crearea de punţi între oameni, ceea ce încercăm şi noi să facem prin toate măsurile pe care le implementăm”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

Cursa poştală Bucureşti – Timişoara – Frankfurt. Frecvenţă

Cursa auto se efectuează cu autoturisme şi şoferi ai Companiei Naţionale Poşta Română. Aceasta va avea, pentru început, o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi vineri. Prima cursă a ajuns la Frankfurt miercuri, 4 august, urmând ca astăzi să se întoarcă spre Capitală.

Citeşte şi Rezultate negative record pentru hotelurile din România