Stiri: Logistica

Curse Aeroportul International Constanta

Curse Blue Air 2020. Ce rute noi lansează compania aeriană?

10.01.2020

Curse Blue Air 2020. Compania aeriană a anunțat că lansează opt noi rute de zbor de pe aeroporturile din București, Iași și Bacău. Astfel, din București, în data de 15 iunie va fi inaugurată ruta către Munchen, cu patru zboruri pe săptămână, iar în 16 iunie va decola prima aeronavă Blue Air din Iași către Verona. Săptămânal vor fi operate câte trei zboruri către această nouă destinație.

Curse Blue Air 2020. Rute noi din Bacău

Blue Air lansează șase noi rute de pe aeroportul din Bacău:

  • Atena
  • Birmingham
  • Copenhaga
  • Larnaca
  • Oslo
  • Stuttgart

Aceste curse se adaugă celorlalte nouă operate în prezent de pe Aeroportul Internațional George Enescu. Astfel, începând cu 15 iunie 2020, pasagerii din Bacău vor călatori cu Blue Air către 15 destinații diferite, ce pot fi rezervate chiar de acum pe site-ul www.flyblueair.com.

Curse Blue Air 2020. Prețuri bilete de avion

Prețul biletelor către noile destinații pornește de la 19,99 euro, iar prin programul de abonamente anuale Blue Benefits, pasagerii și partenerii lor de călătorie beneficiază de reduceri semnificative la biletele de avion și la bagajele de cală.

Odată cu lansarea noilor rute din Bacău, cu o frecvență de două ori pe săptămână, vom aloca cea de-a treia aeronavă pe această bază, a declarat Dl. Carsten Schaeffer, Director Comercial Blue Air”: “Diversificarea destinațiilor reprezintă o prioritate permanentă pentru administrația Aeroportului Internațional “Geoge Enescu” Bacău. Investițiile în infrastructura aeroportuară, deja finalizate, coroborate cu refacerea și modernizarea pistei de rulare la standarde moderne, crează premisele unei dezvoltări continue. Aeroportul Bacău mai are un avantaj important prin faptul că este poziționat în mijlocul regiunii Moldova. Astfel, anticipăm, după finalizarea lucrărilor la pistă, o dinamică pozitivă în ceea ce privește numărul de destinații și pasageri. spune Dna Oana Daniela Chelaru, Președinte Executiv al Aeroportului Internațional George Enescu, Bacău.

Curse Blue Air 2020. Cea mai mare companie aeriană românească

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați. Având un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity, cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor, Blue Air țintește să devină lider în rândul companiilor aeriene din Europa Centrală și de Est.

Compania operează avioane tip Boeing 737 și are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiții de călătorie. Cu o echipă formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, compania are un istoric impecabil în siguranța zborului.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri. Avionele companiei au zburat peste 340 milioane de kilometri.

Citește și BNR mențină dobânda de politică monetară la 2,5%