Stiri: Logistica

Curse Blue Air iunie 2020

Blue Air, anunţ important pentru români

09.06.2020

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 23 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Curse Blue Air iunie 2020. Compania aeriană Blue Air anunţă că lansează zboruri suplimentare în luna iunie pentru rutele cu cele mai multe cereri primite de la pasageri. Aşadar, ca urmare a cererilor primite de la pasageri, Blue Air anunță zboruri noi în luna iunie. Aceste zboruri vizează 21 de destinații din 11 țări spre și dinspre care autoritățile au anunțat eliminarea restricțiilor de călătorie pe parcursul lunii iunie.

Curse Blue Air iunie 2020. Ce spun reprezentanţii companiei aeriene?

„Ne bucurăm să putem răspunde cererilor primite de la pasagerii noștri și să reluam treptat zborurile. După 10 saptămâni la sol și în șomaj tehnic, eu, alături de colegii mei piloți și însoțitori de zbor și de întreaga echipă Blue Air, suntem entuziasmați să ne reluăm treptat activitatea, chiar dacă la un nivel foarte scăzut.

Vestea bună este că, în pofida reducerii semnificative a nivelului de activitate previzionat pentru acest an, saptămâna trecută, după îndelungi discuții cu reprezentanții salariaților și cu acțonariatul, am reușit să găsim împreună o formulă de colaborare care face posibilă păstrarea în echipa Blue Air a tuturor piloților și a însoțitorilor de bord care își doresc acest lucru. Le mulțumesc pe această cale tuturor pentru dragostea lor de zbor și pentru atașamentul față de companie și pasageri.” – spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Curse Blue Air iunie 2020. Zboruri la cerere

Până la reluarea curselor, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinație și restricțiile de mobilitate stabilite de autorități. În plus, în urma volumului deosebit de mare de cereri de călătorie înregistrate în întreaga rețea de destinații, Blue Air a introdus și a activat zboruri suplimentare în luna iunie, acoperind 21 de destinații din 11 țări.

Zborurile active, disponibile pentru rezervare, sunt:

  • De la/ spre București Otopeni: Bruxelles, Copenhaga, Dublin, Florența, Koln, Larnaca, Hamburg, Helsinki, Malaga, Stuttgart, Valencia, Cluj Napoca, Iași.
  • Din/ spre Bacău: Dublin, Londra Luton, Bruxelles, Torino.
  • Din/ spre Cluj Napoca: București Otopeni, Dublin.
  • Din/ spre Sibiu: Stuttgart.

Curse Blue Air iunie 2020. Rezervări

Pentru rezervarea acestor zboruri, pasagerii sunt îndemnați să acceseze secțiunea dedicată de pe site-ul Blue Air, Zboruri la Cerere. De asemenea, aceştia trebuie să identifice zborul dorit și să urmeze pașii indicați pentru rezervarea online. Pentru zborurile la cerere, voucherele nu sunt acceptate ca formă de plată.

Curse Blue Air iunie 2020. Măsuri speciale

Compania aeriană mai precizează că a implementat protocoale riguroase de siguranță la bordul aeronavelor sale. Din februarie, Blue Air a fost prima și singura companie aviatică din ţara noastră ale cărei aeronave au fost dezinfectate zilnic printr-un proces de nebulizare, folosind substanțe care sterilizează întregul spațiu în care sunt distribuite. Acest proces modern de sterilizare și dezinfectare va fi menținut pe termen nelimitat.

Citeşte şi Standard & Poor’s reconfirmă ratingul României