Stiri: Logistica

Curse Brașov Wizz Air.

Wizz Air operează primul zbor din Brașov

04.08.2023

Curse Brașov Wizz Air. Compania aeriană a lansat primul zbor de la Brașov, către Londra. Ruta dintre Brașov și Londra va opera de trei ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri, oferind confort și flexibilitate sporite pasagerilor.

Londra

Londra este renumită pentru mai mult decât clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben. De la muzee celebre sau repere arhitecturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o diversitate de activități interesante pentru toată lumea. Are, de asemenea, o viață de noapte vibrantă și o mulțime de atracții pentru divertisment, piețe, catedrale, castele și, desigur, nenumărate puburi.

Cu un peisaj culinar divers, Londra are de oferit arome globale, de la mâncăruri tradiționale britanice, la mâncăruri internaționale. Piețele pline de viață ale orașului, cum ar fi Borough Market, reprezintă un festin pentru pasionații de mâncare.

Cu istoria sa regală, atracțiile faimoase la nivel mondial, scena culturală înfloritoare și ospitalitatea sa, Londra rămâne o destinație fermecătoare și care trebuie vizitată neapărat de călătorii din toate colțurile globului.

Curse Brașov Wizz Air. Anunțul făcut de conducerea companiei

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să introducem prima noastră rută de la Brașov către Londra. Rămânem dedicați promisiunii de a oferi clienților noștri români opțiuni de călătorie convenabile și accesibile, reflectând investiția și creșterea noastră continuă în România. Londra este de multă vreme o destinație populară pentru călătorii din întreaga lume, iar prin această nouă rută, ne propunem să facilităm accesul pasagerilor români la atracțiile captivante și diverse ale acestui oraș emblematic. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm călătorii din Brașov și nu numai la bordul zborurilor noastre WIZZ.”

Citește și Wizz Air aniversează 7 ani de la deschiderea bazei sale din Iași