Curse FlixBus

FlixBus reia cursele interne şi internaţionale

18.06.2020

Curse FlixBus. Compania a anunţat că reia cursele cu autocarul din și spre România începând cu data de 19 iunie. Cursele internaționale vor fi disponibile din peste 10 orașe, inclusiv București, Brașov, Sibiu și Arad.

Curse FlixBus. Autocare verzi

Românii vor putea călători în cinci țări europene cu autocarele verzi. Furnizorul de mobilitate anunță, de asemenea, și un nou concept de igienă implementat odată cu repornirea activității.

Pentru început, FlixBus va deservi conexiuni din rețeaua inițială către peste 20 de orașe din Franța, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg.

Totodată, vor fi disponibile fără escală, orașele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena sau Bruxelles.

Curse FlixBus. Extinderea ofertei

Compania va continua să își extindă oferta pentru călătorii români în perioada următoare. Până la sfârşitul lunii iunie, startup-ul de mobilitate va relua cursele internaționale spre aproape 50 de destinații din Europa printre care se numără și orașe precum Innsburck, Zurich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt.

În baza cererii clienților, rețeaua de rute va fi  extinsă treptat.

Curse FlixBus. Ce spun reprezentanţii companiei

„După o pauză de 3 luni, suntem încântați să ne întoarcem în sfârșit pe șosele. Sperăm să îi putem aduce pe români cât mai aproape de viața lor de zi cu zi, oferindu-le oportunitatea de a ajunge spre destinații europene în mod accesibil”, a declarat László Arany, director regional. „În ultimele săptămâni echipa noastră a dezvoltat un nou concept de igienă care va permite pasagerilor să călătorească cu autocarul pe distanțe lungi în siguranță, chiar și în situația actuală”.

Măsuri de siguranţă

FlixBus a anunţat şi noi măsuri complete de igienă și siguranță, care vor fi adaptate situației actuale, în strânsă cooperare cu experții în domeniul sănătății și cu autoritățile.

Toate autocarele vor fi dezinfectate complet după fiecare călătorie. În prezent, urcarea și coborârea din autocar sunt posibile numai pe ușa din spate a vehiculului. Controlul digital al biletului și prezența dezinfectantului pentru mâini în autocar sunt alte două proceduri care au fost implementate de către FlixBus.

„Îndemnăm pasagerii să respecte aceste măsuri preventive, să urmeze indicațiile oferite la bord și, cel mai important, să călătorească numai atunci când nu prezintă simptome. Politicile noastre de anulare a biletului permit o modificare flexibilă a călătoriilor „, menționează László Arany.

Citeşte şi Termen depunere declaraţie unică 2020. Anunţul făcut de ANAF

 

 

 

Citiți și despre:

  • FlixBus lansează noi curse din RomâniaFlixBus lansează noi curse din România FlixBus continuă să se extindă în țara noastră. Compania anunță noi rute în vestul României. Astfel, locuitorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse directe spre Praga, iar din data de 11 aprilie, vor […]
  • Evenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrieEvenimentul România Durabilă – AgriBusiness are loc pe 7 noiembrie Marţi 7 noiembrie, începând cu ora 8.30, are loc evenimentul România Durabilă - AgriBusiness "Contribuţia agriculturii la viitorul model economic românesc", în cadrul Academiei de Studii Economice - Aula […]
  • Wizz Air lansează noi rute din SibiuWizz Air lansează noi rute din Sibiu Compania aeriană Wizz Air aniversează doi ani de la deschiderea bazei din Sibiu prin alocarea celei de-a doua aeronave și lansarea a cinci noi rute. Aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va susține […]
  • Wizz Air îşi extinde operaţiunile din SibiuWizz Air îşi extinde operaţiunile din Sibiu Compania aeriană Wizz Air a anunțat că va continua să-și extindă operațiunile din Sibiu și va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 la baza locală, începând cu iunie 2018. Totodată, operatorul va lansa cinci […]
  • Noi zboruri Wizz Air din BucureştiNoi zboruri Wizz Air din Bucureşti Compania aeriană Wizz Air a alocat cea de-a zecea aeronavă la București și a sărbătorit 11 ani de la inaugurarea bazei locale. Aeronava Airbus A321 de ultimă generație, cu 230 de locuri, va asigura cursele pe […]