Stiri: Logistica

Zboruri anulate Italia 7 septembrie 2021

Ce curse noi lansează Wizz Air în vara anului 2021?

11.05.2021

Curse noi Wizz Air 2021. Compania aeriană anunță două noi rute din Cluj-Napoca către Chania, Grecia și Catania, Italia, cu un zbor săptămânal în zilele de sâmbătă spre Chania și două zboruri săptămânale în zilele de marți și sâmbătă spre Catania. Primele zboruri pe aceste două noi rute vor decola de pe aeroportul din Cluj-Napoca în data de 12 iunie 2021.

Curse noi Wizz Air 2021. Preţuri bilete de avion

Preţurile pentru biletele de avion încep de la 119 RON / 24.99 EUR. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste două noi rute suplimentează legăturile existente operate deja de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj către insula grecească Creta și insula italiană Sicilia, ambele destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din Cluj-Napoca vor putea călători cu Wizz Air către noi destinații de vacanță din Grecia și Italia.

Două destinaţii splendide

Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroși să anunțăm mărirea rețelei de rute din România către Grecia și Italia prin două noi destinații în splendidele insule ale Cretei și Siciliei. Prin cele două rute din Cluj-Napoca către Chania și Catania, oferim mai multe destinații încântătoare de vacanță românilor, care se pot bucura de tarife ultra-ieftine și zbura în siguranță către destinația estivală preferată la bordul unor aeronave moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători către aceste frumoase destinații însorite.”

Citeşte şi Zboruri Grecia 2021. Ce curse noi lansează Wizz Air?