Stiri: Retail

Wizz Air

Curse noi Wizz Air: Anunţul făcut de companie

09.09.2021

Curse noi Wizz Air. Compania aeriană a anunţat că introduce două noi rute din România spre Spania şi Belgia, zborurile urmând să fie operate de la începutul lunii decembrie. Românii vor putea călători de la Iaşi spre Madrid, Spania, în zilele de joi şi duminică, începând cu 2 decembrie, iar din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marţi şi sâmbătă, din 4 decembrie.

Curse noi Wizz Air. Bilete de avion

Biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil. Acestea încep de la 99 de lei.

Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Spania şi Belgia, populare printre români.

Zboruri accesibile

Pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestor noi zboruri accesibile de la Wizz Air în două dintre cele mai încântătoare capitale europene. Totodată al doilea cel mai mare oraş din UE, Madrid este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare şi bogate, iar gazda unor instituţii cheie ale Uniunii Europene, Bruxelles, este un important nod economic, cultural şi social în Europa.

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronavele:

  • Airbus A320 cu 180 de locuri
  • Airbus A320neo cu 186 de locuri
  • Airbus A321 cu 230 locuri
  • Airbus A321neo cu 239 locuri.

Citeşte şi Zboruri Grecia 2021. Ce curse noi lansează Wizz Air?