Stiri: Logistica

WIZZ Experiences

Wizz Air lansează două noi curse

29.09.2020

Curse noi Wizz Air. Compania aeriană anunţă două noi rute de la Iaşi şi Craiova spre Birmingham în Marea Britanie, începând din 23 şi 24 octombrie 2020. Biletele sunt deja puse la vânzare pe wizzair.com sau Wizz mobile app, la tarife care pornesc de la 89 lei.

Cursele de la Iaşi la Birmingham vor începe pe 23 octombrie şi vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea şi duminica. Zborurile de la Craiova la Birmingham vor începe pe 24 octombrie şi vor fi disponibile marţea şi sâmbăta.

Curse noi Wizz Air. A doua rută din Craiova către Marea Britanie

Aceasta este a doua rută din Craiova spre Marea Britanie şi a opta din reţeaua Wizz de la Craiova, în timp ce de la Iaşi, noul serviciu este a treia conexiune cu Marea Britanie şi a douăzecea din reţeaua de rute de la Iaşi. Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi un puternic centru de afaceri şi industrial, deoarece zona găzduieşte o parte semnificativă a facilităţilor auto din insulă şi aproximativ 40% din producţia de bijuterii din Marea Britanie. Contextul economic important al Birminghamului oferă multe oportunităţi pentru muncă şi afaceri.

Curse noi Wizz Air. Măsuri de siguranţă

De asemenea, pentru o călătorie sigură şi confortabilă la Birmingham cu Wizz Air, compania aeriană a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală. În plus, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate cumpărăturile de la bord se recomandă plata contactless.

Reguli pentru pasageri

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate. Ei sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, Wizz Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Citeşte şi Adient Trim Ploieşti face angajări. Câte locuri de muncă oferă?