Stiri: IT&C

Cursuri de securitate cibernetica - Deloitte Academy

Cursuri de securitate cibernetică, organizate de Deloitte Academy

14.10.2019

Cursuri de securitate cibernetică. Deloitte Academy a anunțat că organizează în țara noastră primele cursuri de securitate cibernetică pentru Internet of Things (IoT) și al inteligenței artificiale (Artificial Intelligence – AI). Cursurile au fost lansate în urma unui parteneriat cu CertNexus.

Deloitte Academy este divizia de training a Deloitte România. Totodată, CertNexus este furnizorul global de certificări în tehnologie pentru profesioniștii din IT, business și securitate.

Cursuri de securitate cibernetică. Ce spune conducerea Deloitte Academy?

„Un raport recent Gartner estimează că, până în 2020, vor exista 5,8 miliarde de echipamente IoT la nivel mondial, iar IDC a previzionat că bugetele investite în IoT la nivel global vor ajunge la 745 de miliarde de dolari americani în cursul acestui an. Inteligența artificială este, de asemenea, un domeniu în creștere, într-un ritm tot mai accelerat. Ambele domenii oferă noi oportunități, însă ridică și riscuri de securitate, de aceea organizațiile au nevoie de profesioniști foarte bine pregătiți pentru a reuși în acest mediu”, a spus Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului, Deloitte România.

Cursuri de securitate cibernetică. Cunoștințele experților în IT

Noile programe de certificare se adaugă în portofoliul de training al companiei. Acestea lărgesc cunoștințele experților în IT și securitate și le validează competențele cu ajutorul unui plan de studiu recunoscut la nivel global și în urma unor examene dificile.

Programul de cursuri va include și training-uri de răspuns la incidente și de scriere de cod în mod securizat în urma acestui parteneriat.

Cursuri de securitate cibernetică. „Tehnologia și amenințările specifice evoluează”

George Daniliuc, Manager Deloitte Academy România, a adăugat: „Tehnologia și amenințările specifice evoluează, iar profesioniștii în securitate cibernetică trebuie să țină pasul prin lărgirea competențelor. În urma adăugării acestor noi cursuri în portofoliul nostru, putem ajuta companiile să își pregătească experții care sunt responsabili de prevenirea și rezolvarea situațiilor de acest gen, pentru a putea reduce timpul în care detectează și răspund un atac. Aceste nevoi sunt cu atât mai importante pentru companiile cărora li se aplică GDPR și Directiva NIS, care prevăd intervale de timp foarte scurte pentru a detecta incidentele de securitate cibernetică și a le rezolva”.

 

Deloitte Academy România organizează cursuri recunoscute internațional în domenii precum:

  • securitate cibernetică
  • confidențialitatea datelor
  • audit
  • fiscalitate
  • domeniul juridic
  • consultanță

Cursuri de securitate cibernetică. Obiectivul Deloitte Academy

Obiectivul companiei este să îmbunătățească nivelul de cunoaștere și de expertiză în rândul clienților și partenerilor. Astfel, compania răspunde nevoilor prezente ale pieței și anticipează nevoi viitoare. Toți trainerii Deloitte Academy România sunt, în primul rând, experți activi în domeniile în care predau, putând astfel să împărtășească din experiența și cunoștințele pe care le-au dobândit în proiectele de care se ocupă.

Citește și Ubisoft București se mută într-un nou sediu