Rezultate financiare BCR 2019.

Cursuri gratuite la “Școala de bani”

08.08.2018

BCR lansează cea mai mare campanie de educație financiară din România: timp de 10 săptămâni, 1.000 de angajați oferă în 100 de sucursale bancare cursuri gratuite la Școala de bani. Românii care vor să obțină mai mult de la banii lor sunt așteptați, începând cu 9 august, la cursurile “Școala de bani”. 1.000 de angajați ai băncii, pregătiți să acționeze ca adevărați profesori de educație financiară, îi așteaptă în fiecare joi pe participanți, în 100 de sucursale BCR din întreaga țară.

Cursurile sunt gratuite și au loc în afara orelor de lucru cu publicul ale unităților BCR, care sunt marcate vizual și a căror disponibilitate poate fi verificată pe www.scoaladebani.ro. Un astfel de curs se desfășoară, în mod normal, pe parcursul a 90 de minute, cu aproximativ 20 de cursanți adulți, toate materialele de curs fiind puse la dispoziție de BCR. Cei interesați se pot înscrie la cursuri prin completarea formularului disponibil pe www.scoaladebani.ro, unde pot consulta și calendarul activităților, dar și în orice sucursală BCR.

În ultimii doi ani, cei peste 1.000 de angajați ai BCR care au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară, au reușit să ofere astfel de cursuri către aproximativ 70.000 de români, din care 30.000 de adulți și 40.000 de copii și tineri.

Programul își propune să crească încrederea românilor în deciziile lor financiare, fără să facă referire la niciun produs al băncii și să contribuie la educația financiară a românilor, care, conform studiilor desfășurate în ultimii doi ani, arată că românii se află pe ultimul loc la educație financiară în Europa.

 

Citiți și despre: