Cursuri limba engleza

Cursuri limba engleză: Ce programe de vară a pregătit Shakespeare School?

01.04.2021

Cursuri limba engleză. Învăţarea limbii engleze este binecunoscută în societatea în care trăim. În plus, faptul că procesul de învățare a acestei limbi străine poate fi realizat de oriunde este un mare beneficiu pentru copiii și adulții din România.

Cursuri limba engleză. Avantaje

În urma unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School în rândul cursanților și al părinților acestora, care au participat la cursurile online de limba engleză, rezultatele au indicat perspectiva lor cu privire la ceea ce îi atrage să vină la cursuri și să învețe în mod eficient și cu plăcere:

• 89% dintre cursanți apreciază că au șansa de a interacționa cu profesorul și cu ceilalți participanți la curs, de a lucra individual, în perechi sau în grupuri mici;

• 85% dintre respondenți consideră că platforma ZOOM este interactivă și ușor accesibilă și se pot conecta rapid de pe telefon, laptop sau tabletă;

• 75% dintre părinți consideră continuitatea studiului ca fiind principalul avantaj al desfășurării cursurilor de limba engleza în mediul online, în timpul verii.

Aceste date confirmă nevoia unei schimbări în sistemul de educație tradițional, chiar și pentru cei obișnuiți cu metoda clasică de studiu. În contextul actual, adaptabilitatea către cursurile online și continuitatea studierii limbii engleze în siguranță au reprezentat două caracteristici importante ale cursurilor de la Shakespeare School.

Cursuri limba engleză. O nouă viziune

În plus, s-a observat necesitatea de a înlocui concentrarea exclusivă pe livrarea mecanică de informații și ignorarea realității socio-emoționale a procesului educativ cu o nouă viziune în care bunăstarea cursanților să fie principala prioritate.

Conform sondajului, cele mai importante beneficii ale desfășurării cursurilor online sunt: asigurarea continuității și oportunitatea de a experimenta un mod nou de învățare. Acum, copiii și adulții au ocazia de a continua cu ceea ce le face plăcere și îi avantajează, la cursurile online de limba engleză ce se desfășoară pe perioada vacanței de vară. Cei care au urmat cursuri online la Shakespeare School au descoperit că pot fi în continuare productivi, chiar dacă a fost necesar să iasă din zona lor de confort.

În plus, cursanții au avut posibilitatea de a comunica constant cu profesorii, pentru a adresa întrebări și a primi răspunsuri, astfel încât activitatea lor de învățare să se desfășoare în cele mai avantajoase condiții pentru ei. Totodată, participanții la cursurile online de limba engleză au beneficiat de suport emoțional, inclusiv prin tehnici de mindfulness, din partea profesorilor și a colegilor de grup, cu care împărtășesc pasiunea pentru limba engleză.

Cursuri limba engleză. Învaţă SMART!

„Vara aceasta, am pregătit cursuri online premium pentru copii, adolescenți și adulți din toată țara și vă invităm să deveniți membri ai comunității online Shakespeare School, în care cursanții învață engleza SMART, indiferent de locația în care se află: din parc, de acasă, din grădina bunicilor, de la munte sau de la mare. Cei care doresc să își folosească în cel mai folositor mod vacanța de vară, au nevoie doar de un laptop, conexiune la Internet, iar profesorii supraspecializați în predarea limbii engleze online se vor ocupa de restul”, anunţă reprezentanţii Shakespeare School.

Astfel, în perioada iunie-august, românii au șansa de a învăța engleza SMART, indiferent de vârstă și de locație. Invităm toți juniorii cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, într-una dintre cele mai intense și fascinante misiuni de vacanță: exersarea limbii engleze, alături de simpaticii Ziggy & Zaggy.

„Cursurile online de limba engleză de la Shakespeare School au devenit cunoscute la nivel național ca fiind accesibile de oriunde, interactive și distractive. Ne bucurăm atunci când ne scriu cursanți din diferite colțuri ale țării și sunt încântați de cât de ușor și natural pot învăța limba engleză, fie că sunt acasă, la bunici sau chiar plecați în concediu. Suntem convinși că perioada vacanței de vară le va oferi atât copiilor, cât și adulților care aleg să învețe engleza online, ocazia perfectă de a se bucura de momente în natură, în timp ce sunt conectați cu profesorii și noii lor prieteni de la Shakespeare School”, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

Cursurile online de vară de la Shakespeare School vor fi desfășurate în perioada 28 iunie – 20 august. Mai multe detalii găsiţi pe shakespeare-school.ro/cursuri-online.

Citeşte şi Deficit bugetar 2021. Cele mai noi date publicate de Ministerul de Finanţe