cursuri oracle academy

Oracle Academy lansează noi cursuri

07.09.2018

Noi cursuri anunţate de Oracle Academy. Compania a decis să își extindă oferta educațională, venind astfel în ajutorul elevilor și profesorilor. Mai exact, este vorba de noile cursuri Oracle Academy Education Bytes, care au fost concepute pentru a sprijini o învățare personalizată.

Noile cursuri reprezintă module de învățare flexibile. Acestea vin în format scurt, care oferă materiale educative care se bazează pe conceptele din domeniul bazelor de date, programelor informatice și ale automaticii.

Cursuri Oracle Academy: Ce domenii sunt incluse în Education Bytes?

Education Bytes pot fi folosite de sine stătător sau pentru suplimentarea curriculumului Oracle Academy. În plus, aceste noi cursuri asigură experiențe auto-didactice în următoarele domenii: programele informatice, SQL, PL/SQL, big data/automatică, R, Hadoop și multe altele.

Cursurile Education Bytes sunt disponibile în trei formate:

– Laboratoare Practice (Hands-On Labs),

– Proiecte și Abordări Empirice (Projects and Challenges),

– Materiale Video și Prezentări. (Videos and Presentations).

De asemenea, Oracle Academy a anunţat lansarea unui nou curs de inteligență artificială și machine learning.

Cursuri Oracle Academy: Cursuri de inteligenţă artificială şi machine learning

Oracle Academy deţine o gamă diversă de cursuri îmbunătățite și flexibile. Acestea susțin profesorii în activitatea de predare a informaticii, punându-se un accent şi pe tehnologiile emergente precum inteligența artificială (AI) și învățarea automatizată (ML – machine learning). Astfel, cursurile stimulează elevii, oferindu-se lecții inspirate şi create de persoane inovatoare și de antreprenori de succes.

„Pe măsură ce inovațiile tehnologice joacă un rol tot mai important în economia globală, informatica devine o componentă esențială a unei educații complete”, a afirmat Alison Derbenwick Miller, vicepreședinte Oracle Academy.

Conform acesteia, noile cursuri Oracle Academy deschid mai multe oportunități și inspiră noua generație.

Cursurile Oracle Academy promoveză educația informatică la nivel mondial. Compania se situează pe o poziție de top în cadrul acordurilor dintre sectorul public și cel privat în domeniul educației.

Reprezintă o punte de legătură între învățarea generată de profesor și descoperirea empirică dirijată de elev.

Citeşte şi Tehnologia blockchain invadează lumea

 

 

Citiți și despre: