Stiri: Social

Tabere Shakespeare School 2024.

Cursuri Shakespeare School pentru adulți: Au început înscrierile!

27.07.2023

Cursuri Shakespeare School pentru adulți. Shakespeare School lansează cursurile pentru anul 2023 – 2024 pentru adulți. Iată când încep cursurile, cum se fac înscrierile și care sunt reducerile de care poți beneficia!

”Ai depășit vârsta școlii, ai un job și un program destul de încărcat însă îți dorești să înveți sau să îți perfecționezi limba engleză? Shakespeare School te invită la unul dintre cele mai moderne și eficiente Cursuri Online în Limba Engleză – special gândite pentru Adulți.

Din 2 octombrie dăm startul unui nou an școlar plin de aspirații în care ne propunem lucruri extraordinare împreună cu tine!”, anunță Shakespeare School

Rezervare locuri

Așadar, cei interesați pot rezerva din timp un loc la cursurile Shakespeare School pentru anul 2023-2024.

· Online: pe platforma ZOOM

· Orar: 1 ședință x 2 ore/ săptămână

· Perioada: 2 octombrie 2023 – 21 iunie 2024

Cursuri Shakespeare School pentru adulți. Beneficii

FAMILIARITATE – ai ocazia să înveți limba engleză într-un grup omogen, care în timp va deveni familia ta de studiu, prietenii alături de care te simți bine și împreună cu care îți face plăcere să înveți.

PROGRAMĂ DIVERSIFICATĂ – cursul abordează teme moderne, actuale, de viață, care pot fi dezbătute în mod creativ și care te stimulează să îți exersezi vocabularul și gramatica în mod activ și continuu.

FLEXIBILITATE – planul de lecție este adaptat în funcție de nevoile cursanților. Vrem sa ne asigurăm că nu rămâi cu nelămuriri și nici că îți este teamă să întrebi sau să ceri explicații suplimentare.

PROFESORI ENTUZIAȘTI, ENERGICI, PRIETENOȘI – Un profesor deschis, cald, tonic și apropiat de cursanții săi, te poate ajuta să depășești anumite blocaje. Îți garantăm că nu te vei simți stingherit. Învățăm, împreună, fără prejudecăți.

Cum te poți înscrie?

1. Completezi formularul de aici: https://www.shakespeare-school.ro/cursuri-limba-engleza-adulti/ iar un reprezentant Shakespeare School te va contacta în cel mai scurt timp.

2. Susții o testare gratuită, online, pentru a afla nivelul de limba engleză.

3. Creezi un cont în Portalul Online, apoi contactezi recepția pentru a-ți încărca nivelul recomandat.

4. Din cont alegi cursul, orarul și plătești cu cardul rezervarea de loc de 200 lei (care va fi scăzută din ultima tranșă de plată).

Pentru confirmarea locului în grupă, prima tranșă (sau plata integrală) trebuie achitată până cel târziu pe 11 Septembrie 2023.

Cursuri Shakespeare School pentru adulți. Reduceri

· Reducere 5% pentru plata integrală până pe 30.08.2023.

· Reducere 10% pentru al doilea/ al treilea membru al familiei (frate/ soră/ copil).

Discounturile se pot cumula. Locurile la cursurile din anul 2023-2024 sunt limitate.

Citește și Shakespeare School Essay Competition: Peste 9.890 de copii și tineri s-au întrecut în creativitate și originalitate