Cushman & Wakefield Echinox își mărește echipa de retail din România

27.04.2017

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de retail din România prin recrutarea Danei Radoveneanu, specialist care deţine o experiență de şase ani pe piața de retail. Ea va fi responsabilă de închirierea de spații de retail în centrele comerciale din Capitală și din țară, urmărind şi dezvoltarea portofoliului de clienți ai companiei pe acest segment.

„Trecerea de la un retailer la consultanță imobiliară a fost un pas natural în evoluția carierei mele, care îmi va permite să am o perspectivă completă asupra pieței de retail”, a afirmat Dana Radoveneanu, Senior Consultant – Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Dana Radoveneanu deține un master în finanțe corporative la Academia de Studii Economice din București și a activat în ultimii şase ani în cadrul companiei Lagardere, unde s-a ocupat de dezvoltarea rețelei de magazine Inmedio în malluri și galerii comerciale și a rețelei de magazine 1 Minute în clădiri de birouri, precum și a celorlalte branduri din portofoliul companiei: Voyage Cafe, So! Coffee, Hub

„Ne bucurăm să putem lărgi echipa de retail cu o persoană care are experiență și o înțelegere profundă a business-ului în zona de retail. Ne concentrăm în livrarea celor mai bune rezultate pentru clienții noștri și în dezvoltarea continuă a departamentului de retail care reprezintă o linie de business strategică a C&W Echinox”, a precizat Bogdan Marcu, Partner – Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

 

 

Citiți și despre: