Stiri: Logistica

Dacia a donat 6 autovehicule Duster țărilor afectate de Ebola

03.11.2014

Dacia a donat șase autovehicule Duster  țărilor care se confruntă cu epidemia de Ebola. Astfel, producătorul auto, împreună cu autoritățile române contribuie la lupta mondială contra Ebola, vehiculele Duster fiind expediate în Africa pentru a sprijini demersurile Uniunii Europene.

Vehiculele au fost puse la dispoziția autorităților sâmbătă, la Mioveni, în prezența șefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

„Dacia a avut întotdeauna o relație foarte bună cu instituțiile publice din România. De aceea, ne alăturăm astăzi autorităților române și, implicit, autorităților europene în lupta contra Ebola. Noi am donat 2 vehicule Duster și am oferit un preț bun pentru alte 4 vehicule Duster pe care SMURD le-a achiziționat. Mașinile vor pleca astăzi (sâmbătă, n.r.) spre Rotterdam și sperăm să contribuie la eforturile pe care întreaga comunitate internațională le face pentru eradicarea Ebola. Acest demers se încadrează în politica de responsabilitate socială a Dacia și a Grupului Renault”, a declarat la predarea vehiculelor Cornel Mănucu, Director Direcție Vânzări Speciale Dacia.