Stiri: Logistica

Daimler Financial Services, unul din cei mai buni 25 de angajatori din lume

27.10.2014

Daimler Financial Services, cu peste 8.000 de angajați, la nivel mondial, a fost clasificată drept unul din cei mai buni 25 de angajatori din lume. Acest lucru a fost confirmat pe 23 octombrie de către institutul independent Great Place to Work, în cadrul ceremoniei de acordare a distincției privind „Cele mai bune companii multinaționale din lume” pentru anul 2014, desfășurată în San Francisco.

Prin urmare, Daimler Financial Services devine prima companie de proveniență germană care își câștigă un loc bine meritat în această competiție.

La sondajul efectuat în anul 2014 au participat mai mult de 6.200 de companii. Dintre acestea, 2.800 au intrat în competiția “Cele mai bune companii multinaționale din lume”.

429 de companii au câștigat un loc în una dintre listele naționale privind cei mai buni angajatori din anumite țări. Pentru a câștiga o nominalizare în lista globală, o companie trebuie să fie unul din angajatorii de top în cel puțin cinci țări, trebuie să aibă cel puțin 5.000 de angajați și cel puțin 40% din angajați trebuie să lucreze în afara sediului central al companiei.

“Un loc de muncă extraordinar a devenit deja un motto după care ne ghidăm. Cultura noastră corporatistă are la bază un set bine definit de valori esențiale. Fiecare angajat are atât ocazia, cât și responsabilitatea de a transforma compania noastrăîntr-un loc de muncă excelent. Și ei chiar fac acest lucru. Angajații noștri extrem de motivați și cultura noastră puternică sunt motivele pentru care suntem în măsură să furnizăm servicii excelente și să obținem rezultate vizibile an de an”, a afirmat Klaus Entenmann, Președinte al Consiliului de Management al Daimler Financial Services.

Daimler Financial Services sprijină vânzarea de autovehicule Daimler prin oferirea unor contracte de finanțare, leasing și asigurare, de management al flotei, servicii bancare și servicii de mobilitate cu caracter inovator.