Stiri: Finante

Dana Demetrian, nominalizată în Comitetul Executiv al BCR

12.09.2014

Dana Demetrian a fost nominalizată în Comitetul Executiv al BCR, responsabilă pentru Retail şi Private Banking. Aceasta deţine o experienţă profesională de peste 10 ani în poziţii de conducere a operaţiunilor de retail ale unor grupuri bancare de top din România.

Astfel, comisia de selecţie din cadrul Băncii Comerciale Române (BCR) va recomanda Consiliului de Supraveghere al băncii numirea Danei Demetrian în calitate de membru al Comitetului Executiv al BCR, responsabil cu activitatea de Retail şi Private Banking, în locul lui Martin Skopek, care a decis să se dedice unor proiecte personale.

Numirea Danei Demetrian în Comitetul Executiv al BCR se află sub rezerva aprobării de către Banca Naţională a României.

 “Prin promovarea Danei Demetrian, BCR a câştigat un membru al conducerii executive cu o viziune deja demonstrată, cu ambiţia de a finaliza procesul de transformare a băncii şi de a conduce reţeaua de sucursale spre un nou nivel de creştere a business-ului. Dana a dovedit capacitatea de a construi o echipă de 3000 de oameni motivaţi să îşi valorifice talentul şi să îşi asume responsabilitatea pentru bunăstarea şi prosperitatea clienţilor noştri din România. Aceasta este misiunea BCR şi sunt sigur că Dana va contribui cu succes la realizarea ei, în noul său rol.”, a spus Tomas Spurny, preşedinte executiv al BCR.