Stiri: Companii

Dania Șelaru, numită în funcția de EAS Executive Director TotalSoft

22.06.2017

Producătorul de sofware TotalSoft a anunţat numirea Daniei Șelaru în funcția de Executive Director pentru dezvoltarea vânzărilor și livrarea soluțiilor EAS (Enterprise Application Software). În noul rol, aceasta va coordona o echipă de peste 200 de oameni și va fi responsabilă de promovarea produselor business ale TotalSoft în ţara noastră.

Dania Șelaru deţine aproape 20 de ani de experiență în industria de IT&C, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii multinaționale, precum IBM și Telekom. Experiența sa, cunoștințele și pasiunea pentru tehnologie inovatoare vor aduce un plus valoare echipei TotalSoft.

Unul dintre obiectivele ei este de a poziționa TotalSoft ca furnizor strategic de transformare digitală pentru companiile din România. Îmbunătățirea satisfacției clienților prin optimizarea proceselor interne de livrare și implementarea celor mai bune practici din industrie vor fi, de asemenea, printre principalele obiective ale Daniei.

“TotalSoft este o companie unică pe piața locală, cu o bază de clienți impresionantă și un portofoliu de produse care acoperă nevoile de business ale companiilor din majoritatea industriilor din România. Sunt încântată să mă alătur acestei echipe minunate, care a făcut posibilă evoluția TotalSoft, și doresc ca împreună să rămânem partenerul clienților noștri, sprijinindu-le eforturile de reconfigurare digitală a afacerilor”, a declarat Dania Șelaru.