Stiri: Stiri

Danone România are un nou director comercial

05.12.2013

Roxana Tisăianu este noul director comercial al Danone România, începând cu luna decembrie a anului curent. Astfel, echipa de management Danone România are un nou membru, după preluarea de către Roxana Tisăianu a poziţiei de director comercial România și director de dezvoltare Moldova și Țările Adriatice.

“Mă bucur să revin în România după o experiență internațională care mi-a oferit o perspectivă proaspătă asupra practicilor din peste 10 țări și din Grupul Danone, pentru a raspunde cât mai bine nevoilor unei piete dinamice de lactate, marcată de o schimbare accelerată”, a declarat Roxana Tisăianu, Director Comercial România.

Conform ei, consumatorii români devin tot mai interesați și exigenți în privința alimentelor pe care le achiziționează și de aceea prioritatea ei va fi sa înțelegă cât mai bine așteptările și să întărească relația dintre companie și comercianți.

Până în prezent poziția de director comercial România și director de cezvoltare Moldova și Țările Adriatice a fost ocupată de Adrian Pascu, care acum a preluat poziția de director vânzări pentru Divizia Moscova din Rusia, tot în cadrul grupului Danone. Adrian Pascu a ocupat diferite poziții în organizația de vânzări a Danone România în ultimii nouă ani, contribuind semnificativ la dezvoltarea companiei pe piața românească

Roxana Tisăianu este licenţiată a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din Academia de Studii Economice Bucureşti. Cu o experienţă profesională de peste 15 ani, ea a coordonat anterior departamentul de trade marketing in Danone România, precum și echipele de vânzări pe zona de proximitate și clienți majori, la nivel național.