Danone România are un nou director general

30.03.2017

Începând cu luna aprilie, Natalia Gelshtein-Kiss va ocupa funcţia de director general Danone pentru România, Bulgaria și Țările Adriatice. Ea îl înlocuiește pe Adrian Pascu, promovat recent vicepreședinte Comercial Danone Rusia, Divizia Lactate. Natalia Gelshtein-Kiss va raporta către Paolo Maria Tafuri, director general Danone pentru regiunea Europa Centrală și de Est.

”Sunt onorată să accept această oportunitate și să mă alătur echipei din România, cunoscută pentru nivelul înalt de profesionalism și rezultate. Am experiențe de neuitat în regiune, în țări din apropierea României, și mă bucur că vin aici, pe o piață cunoscută pentru exigențele consumatorilor. Danone România este pe drumul cel bun în direcția consolidării unui business sustenabil pe termen lung, contribuind în același timp la dezvoltarea categoriei de iaurt, a fermelor românești partenere și a societății în general. Mă bazez pe o echipă puternică de profesioniști pentru a continua această dinamică pozitivă ca lider al pieței de iaurt din România” declară Natalia Gelshtein-Kiss.

Natalia Gelshtein-Kiss deţine o vastă experiență pe diverse poziții în cadrul companiei Danone, în care activează din anul 2003. În ultimul an a ocupat simultan pozițiile de Director al City Unit Moscova, un nou model operațional de business, transversal, integrativ, pentru zone urbane mari, și Director Regional de Vânzări pentru Moscova, iar anterior a fost Director de Vânzări în Ucraina și Republica Cehă pentru o perioadă de 7 ani.

 

 

 

Citiți și despre: