Constructii

Danya Cebus Rom, constructor al Bazei Militare Deveselu

01.02.2017

Constructorul AFI Palace și AFI Park se pregătește să demareze lucrările de construcție ale clădirilor de birouri AFI Tech. Danya Cebus Rom, subsidiară a Danya Cebus Ltd, a debutat pe piața din România în anul 2007, activând în domeniul construcțiilor. De-a lungul anilor, compania a evoluat și a dezvoltat numeroase proiecte prestigioase și unice. Astăzi, activitatea Danya Cebus Rom se concentrează pe construcții rezidențiale, comerciale, precum și clădiri speciale, îmbinând inovațiile tehnologice cu experiența profesională.

„De-a lungul timpului, Danya Cebus Rom a construit proiecte de tip rezidențial, comercial și clădiri speciale. Printre proiectele de referință, menționăm Baza Militară Deveselu AAMDF, AFI Palace Cotroceni și Timpuri Noi Square”, declară Igal Lerner, director general Danya Cebus Rom.

Cele mai importante proiecte

Danya Cebus Rom, un jucător important pe piața construcțiilor din România, deține în portofoliu proiecte dintre cele mai variate, cele mai mari fiind AFI Palace, Baza Militară Deveselu AAMDF și Timpuri Noi Square.

Astfel, printre clienții companiei se află proprietarii clădirilor construite precum AFI Europe Romania, Kellog Brown & Roots, VASTINT Romania, GTC, Real Sol, Red Sea & Shikun & Binui Real Estate Investments.

Danya Cebus Rom deține în portofoliu numeroase proiecte unice în Romania: Afi Palace Cotroceni, Afi Palace Ploiești, Afi Park (1-5), Timpuri Noi Square, Gvi Town, City Point, AAMDF baza militară Deveselu, Galleria Arad, Adora Park Arad, Adora Urban Village Bragadiru faza 2 și multe altele.

Unul dintre cele mai importante proiecte, deopotrivă pentru companie și pentru țara noastră, este Baza Militară Deveselu.

România a acceptat, în anul 2011, construirea unei baze militare pe teritoriul propriu, parte din scutul anti-rachetă american în Europa. În urma licitației organizată de Ministerul Economiei și Industriei, Danya Cebus Rom a fost una dintre cele două companii câștigătoare.

„În prezent, finalizăm mega proiectul Timpuri Noi Square. De asemenea, avem în curs de desfășurare construcțiile proiectelor rezidențiale City Point, New Point și Adora Urban Village Bragadiru. În plus, ne pregătim să demarăm lucrările pentru centrul comercial AFI Palace Brașov și parcul de birouri AFI Tech”, susține Igal Lerner, CEO Danya Cebus Rom.

Domeniul construcțiilor – o evoluție favorabilă

Unul dintre sectoarele din domeniul construcțiilor, cel comercial, a înregistrat o revenire notabilă după ieșirea din criza economică mondială a României datorită investitorilor străini. Ulterior, după investiții în centre comerciale și birouri, aceștia s-au orientat către sectorul rezidențial.

Astfel, în ultima perioadă, domeniul construcțiilor a început să se dezvolte, în special pe partea construcțiilor rezidențiale. Acest lucru se datorează, în principal, programului financiar guvernamental „Prima Casă”. La polul opus însă, construcțiile publice au înregistrat o scădere.

Cu toate aceste fluctuații, directorul general al companiei prevede că, în viitorul apropiat, sectorul construcțiilor va avea un rol important în stimularea creșterii economiei și în crearea de noi locuri de muncă.

Domeniul construcțiilor a înregistrat o revenire notabilă după perioada de criză economică, estimându-se ca pe viitor să aibă un rol important în stimularea creșterii economiei și în crearea de locuri de muncă.

„După sectorul IT, piața construcțiilor ar trebui să fie perla coroanei și să împingă PIB-ul către creștere. Sunt foarte multe de construit în România“, menționează directorul general al Danya Cebus Rom.

În ceea ce privește echipa, unul dintre secretele succesului Danya Cebus Rom  este reprezentat de angajați, cele mai importante atribute ale acestora fiind profesionalismul, experiența și abilitatea de a lucra în echipă.

„Danya Cebus Rom este organizată în departamente de execuție și în departamente de servicii, echipa fiind în continuă mărire și perfecționare”, completează Igal Lerner.

Calitatea, cuvântul cheie în construcții

Avantajele competitive ale Danya Cebus Rom sunt respectarea termenelor limită și dezvoltarea constantă de mega-proiecte. Totuși, cuvântul cheie pentru succesul din domeniul construcțiilor este calitatea, caracteristică importantă și în desfășurarea activității companiei.

„Acest cuvânt ne însoțește la fiecare proiect, pornind de la schița inițială, în toate etapele construcției. Cultura calității Danya Cebus Rom ne-a permis obținerea certificatului ISO 9002, bazat pe conceptul bine făcut din prima. Astfel se salvează timp valoros la construcție și reparații, oferind totodată satisfacție clienților”, completează directorul general al companiei.

Pentru menținerea calității, Danya Cebus Rom a investit, de-a lungul timpului, atât în echipamente tehnologice moderne, cât și în instruirea și pregătirea profesională a angajaților. Planurile de viitor ale companiei includ continuarea acestor investiții, industria construcțiilor fiind una dintre cele mai complexe.

Datorită calității și profesionalismului de care a dat dovadă, Danya Cebus Rom a fost cooptată în numeroase proiecte importante din țară

Profesionalismul de care a dat dovadă, precum și calitatea serviciilor oferite au determinat participarea companiei Danya Cebus Rom în numeroase proiecte. Acest lucru, împreună cu investițiile efectuate, au influențat pozitiv rezultatele companiei.

Rezultatele financiare înregistrate de Danya Cebus Rom în anul 2016 s-au ridicat la nivelul estimat de conducerea companiei, în special grație încheierii cu succes a proiectelor AFI Park 4&5 și Bazei Militare Deveselu AAMDF. Pentru anul care tocmai a început, Danya Cebus Rom preconizează continuarea creșterii și dezvoltării companiei, precum și o cifră de afaceri la nivelul celei înregistrate în 2016.