Datorii Posta Romana

Poşta Română şi-a plătit toate datoriile către ANAF

27.08.2020

Datorii Poşta Română. Compania Naţională Poşta Română a anunţat că şi-a achitat toate datoriile istorice către ANAF. Compania a reuşit să-şi plătească integral datoriile după ce, în data de 20 august 2020, a virat suma de aproape 135 milioane de lei, reprezentând datorii, către ANAF – Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili.

Ca urmare a efectuării acestor plăţi, au fost anulate obligaţii de plată accesorii în valoare de 45,3 milioane de lei, reprezentând dobânzi şi penalităţi.

Datorii Poşta Română. Ce spune Directorul General al companiei?

„Poşta Română a moştenit multe datorii. Situaţiile financiare actuale oferă o imagine pozitivă. Se observă o îmbunătăţire a indicatorilor economici, ceea ce va asigura o mai bună finanţare a activităţii în perioada următoare, perioadă în care am demarat investiţii masive care vor ajuta la creşterea calităţii serviciilor poştale. Este o dovadă în plus că ne uităm la viitor şi nu avem o politică de dezvoltare doar pe termen scurt”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poştei Române.

O companie solidă

Poşta Română se numără printre primele companii naţionale care s-au preocupat de îndeplinirea obligaţiilor către bugetul de stat. Astfel, îşi reafirmă poziţia de companie solidă, chiar în această perioadă economică dificilă.

Datorii Poşta Română. Compania se află anul acesta pe un trend pozitiv. Acest lucru îi dă posibilitatea de a-şi continua proiectele de dezvoltare prin investiţii importante.

Citeşte şi Trotinetele electrice Lime ajung şi în Cluj-Napoca. Cum se pot închiria?

 

 

 

 

Citiți și despre: