Stiri: Companii

D&B David şi Baias are un nou avocat în echipă

13.03.2014

D&B David şi Baias îşi consolidează echipa cu un nou Avocat Senior Coordonator în departamentul de drept corporatist şi concurenţă, a anunţat astăzi casa de avocatură. Astfel, Cătălin Oroviceanu s-a alăturat echipei D&B David şi Baias, acestea fiind specializat în Drept Societar și Pieţe de Capital, precum şi în fuziuni, achiziții și restructurare.

De asemenea, el are o experienţă importantă în negocierea şi structurarea unor tranzacţii complexe, fiind implicat atât în analizele de tip due diligence, cât şi în celelalte etape ale unei tranzacţii, asistând clienţii pe durata negocierilor, până la finalizarea cu succes a acesteia.

„Cătălin Oroviceanu a acordat asistenţă clienţilor atât pe partea de vânzare cât și pe partea de cumpărare, între cele mai recente tranzacții regăsindu-se: achiziționarea celei de-a doua companii de curierat din România de către un fond privat de capital, vânzarea de către un grup internațional de media a filialei sale din România, ori vânzarea de către o companie internaţională de petrol a operațiunilor sale de downstream de pe piaţa locală”, se precizează într-un comunicat de presa al casei de avocatură.

În plus, noul avocat a coordonat numeroase proiecte de restructurare, înființarea de noi companii, parteneriate de structurare și redactare contracte de management.