Stiri: IT&C

DB Global Technology va angaja 500 de persoane, până la finalul anului 2016

20.10.2014

Deutsche Bank anunță că DB Global Technology, centrul său de tehnologie din București, a finalizat o etapă strategică importantă, echipa sa depăşind deja pragul de 160 de angajați. Centrul dezvoltă soluții software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale băncii și reprezintă o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire.

„Aceasta este o realizare semnificativă a centrului de tehnologie ultramodern, care continuă să își desfășoare activitatea conform planului”, au anunţat reprezentanţii companiei, într-un comunicat.

Centrul de tehnologie din România al Deutsche Bank este operațional din ianuarie 2014 și va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până la finalul anului 2016.

DB Global Technology a fost prezent vineri și sâmbătă la târgul de carieră „Angajatori de Top”, la Sala Palatului.

„Suntem foarte mulțumiți de rezultatele înregistrate până acum în procesul de recrutare, deoarece ne oferă oportunitatea de a lucra alături de unii dintre cei mai talentați profesioniști din domeniul IT&C. Sunt încrezătoare că această tendință se va menține, întrucât avem în continuare locuri de muncă disponibile pentru o gamă variată de specializări: Quality Assurance și testare, arhitectură IT, dezvoltare software, management de proiect. Pentru noi, aceasta este a treia participare la târgul de carieră „Angajatori de Top” și suntem entuziasmați să cunoaștem persoane bine pregătite și ambițioase”, a spus Iulia Cîrmaciu, Head of HR în cadrul DB Global Technology.

Marian V. Popa, Manager al DB Global Technology, a precizat că este încântat să constate că numeroși oameni talentați se alătură echipei, iar 2014 a fost un an foarte bun pentru companie, în această privință.

„Ne dorim în continuare să reprezentăm un punct de referință pentru persoanele dedicate care își doresc o carieră de excepție în IT&C, atât la nivel local, cât și internațional”, a adăugat acesta.