Stiri: Fără categorie

DB Schenker Logistics dezvoltă o nouă platformă cross-dock în București

03.06.2015

DB Schenker Logistics dezvoltă o nouă platformă cross-dock în zona București, cu scopul de a furniza servicii competitive partenerilor existenți, precum și de a consolida altele noi. Compania și-a luat angajamentul de a îmbunătăți în permanență serviciile furnizate partenerilor săi.

Unitatea este localizată în Phoenix Logistic Center, unde compania își desfășoară operațiunile de depozitare și servicii logistice încă din 2011. Locația asigură o poziționare strategică, fiind situată în partea de Vest a capitalei, cu acces direct și deschidere către șoseaua de centură a orașului.

Doar în zona București, DB Schenker Logistics operează peste 24.000 de metri pătrați, dintre care 20.000 sunt dedicați depozitării și serviciilor logistice, restul reprezentând spații moderne de birouri și operațiuni de cross-docking. În plus, noul terminal este echipat cu 10 rampe hidraulice și 2 porți de acces pentru vehicule utilitare, datorită cărora manevrarea încărcăturilor se realizează mai eficient.

Operațiuni de cross-docking și servicii logistice „sub același acoperiș” aduc numeroase beneficii partenerilor companiei. Noua și îmbunătățita strategie asigură o flexibilitate operațională și comercială, cu timpi de tranzit reduși și control mai mare asupra programului de plecări al navetelor. Îmbunătățirea procesului se datorează creșterii eficienței, precum și scăderii timpului de încărcare și descărcare.

“Suntem dedicați să îmbunătățim în permanență serviciile și să creăm sinergii între produsele și terminalele noastre, astfel încât să putem oferi partenerilor noștri soluții logistice complexe și eficiente”, a declarat Albin Budinsky, Director General DB Schenker Logistics în România.

În același terminal, DB Schenker Logistics oferă soluții de transport și depozitare cu temperatură controlată. Serviciile complexe cu controlul temperaturii, pe care compania le include în portofoliul său, asigură o temperatură ambientală între 15 și 25 de grade Celsius, și un nivel constant de umiditate, pe întreg parcursul lanțului de aprovizionare.

Transportarea bunurilor se realizează în orice colț al țării, având în permanență același nivel de temperatură și umiditate, care ajuta la păstrarea intactă şi nealterată a produselor. Transporturile se realizează cu camioane de 3,5 tone până la 20 tone.