Stiri: IT&C

DBH IT Services va comercializa pe piața locală soluțiile Exact

10.07.2014

CompaniaDBH IT Services readuce pe piața locală soluțiile Exact, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de soluții ERP și software pentru companii mici și mijlocii. Astfel, compania este reseller oficial pentru acest soluţii în România, Croația și Ungaria.

Prin această colaborarea, DBH IT Services îşi va consolida portofoliul de soluții dedicate companiilor internaționale care își desfășoară activitatea în Europa de Est. În plus, Exact se va bucura de ajutorul unui partener puternic cu sprijinul căruia va aborda piaţa din România, care se află în plină dezvoltare.

Parteneriatul puternic dintre cele două companii reprezintă o relație care aduce beneficii clare ambelor părți.

„Parteneriatul încheiat cu Exact ne va permte să furnizăm cele mai noi soluții ERP integrate atât IMM-urilor, cât și companiilor internaționale care doresc să-și îmbunătățească procesele de business și să-și consolideze avantajul competitiv pe o piață foarte dinamică. Strategia noastră va fi să abordăm în mod proactiv fiecare client în parte, să le anticipăm nevoile și să ne concentrăm pe crearea unui model sustenabil de dezvoltare în regiune. România este o țară cu un potențial extraordinar de creștere pentru soluțiile pe care le oferim, acesta fiind și motivul pentru care ne așteptăm la o creștere cu două cifre a veniturilor DBH IT Services România până la finalul lui 2015”, a afirmat Leonard Mărgărit, Sales and Marketing Director, DBH IT Services Romania.

Exact operează direct pe piața din România din anul 1997 și oferă soluții de software în limba română, adaptate pieței locale.

„Datorită experienței, cunoștințelor și a prezenței la nivel local, DBH are toate atuurile pentru a duce Exact la următorul nivel pe piața din regiune. Competențele DBH în materie de legislație și fiscalitate locală vor aduce un plus de valoare operațiunilor clienților, oferind consiliere personalizată pentru soluțiile de business destinate IMM-urilor și companiilor internaționale. Cu ajutorul DBH, intenționăm să ne dublăm numărul de clienți din România până la sfârșitul anului 2015”, a spus Sjors de Kruijf, International Channel Manager Exact.