Slide

Stiri: Retail

Debenhams inaugurează un nou magazin în Bucureşti

10.03.2015

Debenhams a anunţat că va deschide, în București, un department store de 2800 metri pătraţi, în centrul comercial Bucuresti Mall. Unitatea, care va fi inaugurată la finalul lunii martie, se întinde pe 3 etaje și include colecții de modă, de beauty și gama casă pentru întreaga familie. Investiția totală pentru deschiderea sa depășește 1 milion de euro.

Noul magazin va oferi colecții de modă și beauty pentru femei, bărbați și copii, precum și produse pentru casă și lenjerie.

Spațiul va include, de asemenea, o zonă dedicată galeriei “Designers at Debenhams”, în care se regăsesc colecții exclusive semnate de creatori de modă faimoși, aceasta fiind cea mai de succes asociere a unui retailer cu designeri celebri. Noul department store Debenhams propune colecții “Designers at Debenhams” semnate de Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson și Patrick Grant.

În premieră pentru un department store din ţara noastră, Debenhams cuprinde o zonă întreagă dedicată frumuseții, ce se întinde pe o suprafață de 270 metri pătraţi.

Prin deschiderea magazinului, vor fi create 70 de locuri de muncă.

În primul an de funcționare, unitatea va fi vizitată de un număr estimat la peste 1.000.000 de persoane.

Noul magazin va fi operat în system de franciză de grupul bulgar MRPI, un jucător cunoscut pentru dezvoltarea de proiecte comerciale importante și proprietăți imobiliare.

 “Așteptăm cu interes deschiderea magazinului Debenhams din București. Este un spațiu perfect pentru un department store ce propune o ofertă vastă, un mix unic de colecții de designer și branduri pentru publicul urban”, a spus Chris Harper, Director de Vânzări la MRPI.