Stiri: Retail

Decathlon lansează o nouă ediție Trocathlon între 12 martie – 12 aprilie

05.03.2015

Decathlon a anunțat lansarea unei noi ediții a campaniei Trocathlon, un târg de articole și echipamente sportive second hand destinat tututor pasionaților de sport. În cadrul acestui târg, Decathlon intermediază gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole sportive.

Târgul se va desfășura în perioada 12 martie – 12 aprilie, în toate magazinele Decathlon din România.

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea specialiștilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

“Dorința noastră este să facem sportul accesibil tuturor. În acest sens, venim în sprijinul clienților noștri și îi ajutăm să vândă articolele sportive pe care nu le mai folosesc. De asemenea, clienții care doresc să cumpere o bicicletă, o bandă de alergare, o pereche de role sau alte produse de sport de la un alt pasionat pot verifica produsul înainte de a-l cumpăra, acestea fiind expuse într-un spațiu special amenajat în fiecare magazin Decathlon. Pentru a ne asigura că totul se desfășoară în condiții optime, depunerea articolelor este condiționată de încheierea unui contract și de semnarea unui regulament, iar produsele sunt verificate de specialiștii noștri. Articolele propuse spre vânzare trebuie să fie în stare bună de funcționare pentru a fi considerate eligibile”, au afirmat reprezentanţii Decathlon.

Participanții își pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mențiunea ca acestea să fie în stare funcțională.

Conform regulamentului, clientul care dorește să vândă vine cu produsul în magazin, stabilește împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și îl lasă la magazin pe toată perioada târgului. Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunțat imediat și va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociații caritabile. Lista produselor care nu sunt acceptate la vânzare este disponibilă pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon.

Pe 12 aprilie, în ultima zi a târgului, toate produsele sunt reduse cu 20%.