Stiri: Retail

Decathlon prelungește Trocathlon până pe 14 aprilie

10.04.2015

Decathlon a anunțat prelungirea ediției de primăvară a Trocathlon, târgul de articole sportive folosite, până pe 14 aprilie, în toate magazinele sale din București și din țară. Lansat pe 12 martie, acest târg intermediază gratuit relația dintre potențialii vânzători sau cumpărători de articole și echipamente sportive.

Datorită popularității de care s-a bucurat inițiativa în rândul publicului larg, retailerul a decis prelungirea cu două zile a campaniei, în vederea lichidării ultimelor 700 de produse sportive care își așteaptă cumpărătorii.

Pentru a facilita accesul pasionaților de sport la articolele sale, în ultima zi a târgului, 14 aprilie, toate produsele vor beneficia de 20% reducere, în rețeaua magazinelor Decathlon din toată țara.

Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit, beneficiind de consilierea permanentă a specialiștilor Decathlon. Sunt acceptate articole sportive de la diverși producători, nu doar cele achiziționate din magazinele Decathlon.

Participanții  își pot vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesc, cu mențiunea ca acestea să fie în stare funcțională.

Conform regulamentului, clientul care dorește să vândă aduce produsul la magazin, stabilește împreună cu un specialist Decathlon un preț care să-i crească șansele de vânzare și îl lasă la magazin pe toată perioada târgului.

Produsul este depozitat în condiții sigure, iar dacă se vinde, clientul va fi anunțat imediat și va primi de la Decathlon un voucher cu valoarea prețului de vânzare. Dacă nu se vinde, îl poate lua înapoi sau poate decide să îl doneze unei asociații caritabile.

Retailerul oferă, de asemenea, suport și consiliere de specialitate celor care doresc să cumpere articole și echipamente sportive la un preț foarte mic.

Clientul are posibilitatea de a achiziționa produsul la prețul cerut de vânzător fără alte comisioane.

Decathlon organizează de două ori pe an târgul Trocathlon, destinat expunerii de articole și echipamente sportive utilizate și vânzării acestora.