Stiri: Retail

Decathlon Târgovişte

Decathlon Târgovişte s-a deschis!

15.11.2019

Decathlon Târgovişte. S-a deschis primul magazin Dechatlon din Târgoviște! Reţeaua naţională a companiei a ajuns, așadar, la 27 de unităţi de vânzare. Decathlon este cel mai important retailer european de articole sportive. Retailerul a inaugurat primul său magazin din Târgovişte, situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E.

Decathlon Târgovişte. 5.000 de produse

Decathlon Târgovişte respectă formatul unic al tuturor unităţilor companiei – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. Magazinul deţine o suprafaţă de 803 mp. Magazinul pune la dispoziţia cumpărătorilor 5.000 de articole şi echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi, precum:

  • fotbal
  • înot
  • volei
  • tenis de câmp
  • tenis de masă
  • arte marţiale
  • bodybuilding
  • cardio
  • sporturi de iarnă

Ce spune conducerea companiei?

„Ca parte a misiunii noastre organizaţionale, ne-am propus să fim prezenţi cu magazine în toate oraşele ai căror locuitori practică sport sau îşi doresc să includă activităţile sportive în stilul lor de viaţă. Este şi cazul oraşului Târgovişte, unde am regăsit o comunitate sportivă activă şi o dorinţă a târgoviştenilor de a fi prezenţi şi în oraşul lor. Am răspuns cu mare bucurie numeroaselor solicitări primite în mediul online, iar prin oferta Decathlon adusă mai aproape de ei sperăm să contribuim la încurajarea cât mai multor persoane din comunitate să practice sport”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon România.

Decathlon Târgovişte. Oferta de produse și servicii

În magazinul Decathlon Târgovişte, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru repararea şi reglarea bicicletelor, trotinetelor, aparatelor de fitness sau corturilor, dar şi o zonă pentru imprimare şi marcare pe diverse produse şi suprafeţe.

„Magazinul Decathlon Târgovişte se bucură de o prezentare completă a produselor din gamele esenţiale şi de o disponibilitate ridicată a stocurilor, pentru ca un număr cât mai mare de târgovişteni să beneficieze de produsele noastre. Prin aranjarea logică şi cu ajutorul unei echipe de 14 angajaţi, pasionaţi ai sportului şi gata să le ofere clienţilor suportul necesar pentru ca decizia de achiziţie să fie una cât mai bine informată, le asigurăm clienţilor noştri o experienţă plăcută la cumpărare”, a completat Mihai Florea, Director de magazin Decathlon Târgovişte.

Decathlon Târgovişte. Raportul calitate-preț

La fel ca toate celelalte unităţi Decathlon, magazinul din Târgovişte este conform cu cele mai înalte standarde internaţionale de proiectare, amenajare şi siguranţă din domeniul retailului sportiv. Fiind concepută pentru a se adresa tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, întreaga ofertă regăsită în acest magazin deţine un raport excelent calitate–preţ, iar toate modelele şi echipamentele sportive se disting prin fiabilitate tehnică avansată, creativitate, inovaţie şi calitate.

Inaugurarea magazinului Decathlon Târgovişte a fost realizată în prezența oficialităților locale, a unor sportivi și reprezentanți ai cluburilor sportive din oraş, a reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din comunitatea locală.

Citește și Performanța energetică a clădirilor 2020. Cum se va schimba legislația?