Decoratiuni de Craciun Kika

Decorațiuni de Crăciun Kika

20.11.2019

Decorațiuni de Crăciun Kika. Compania propune pentru Crăciunul din acest an decoruri de basm, cu accesorii și decorațiuni care au ca sursă de inspirație poveștile magice ale copilăriei. În magazine, predomină materialele luxoase ca sticla, catifeaua sau ceramica.

Plusul de rafinament este dat de combinațiile neașteptate cu elemente naturale, precum:

  • lemnul
  • lâna
  • penele

Decorațiuni de Crăciun Kika. Colecții care surprind prin creativitate

Sunt colecții care surprind prin creativitate și originalitate. Se păstrează, totodată, linia tendințelor internaționale în materie de decorațiuni de Crăciun.

Așadar, bufnițe, reni, zâne fermecate, brazi din catifea, ciuperci din lână, căluți de mare, meduze și unicorni – sunt câteva dintre figurinele prin care Kika își propune să aducă în casele românilor momentele magice care amintesc de bucuria copilăriei.

Decorațiuni de Crăciun Kika. Prețurile

Prețurile variază între 3,99 lei pentru decoraţiuni pentru brad și 699 de lei pentru figurinele mari cu o înălţime de peste 100 cm, cum ar fi ursul polar.

Produsele sunt disponibile în magazinele Militari și Pallady, precum și pe kika.ro.

Ce spune conducerea Kika?

„La Kika, românii vor găsi ingredientele necesare pentru a-și crea acasă un decor de Crăciun relaxant, primitor și care să-i inspire pentru anul care vine. Toți cei care vor veni în aceste zile în magazinele din Kika Militari și Pallady vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor – am lansat colecții atât pentru cei care țin la tradiție, dar și pentru cei care adoră să iasă din tipare”, declară Ruxandra Apostolică, Marketing Manager Kika Romania.

Colecția „Căsuța din poveste”

Pentru cei care preferă să meargă pe stilul tradițional, Kika a lansat colecția „Căsuța din poveste”. Aceasta include accesorii ingenioase din lemn, ceramică, materiale tricotate sau lână. Produsele aduc aminte de decorațiunile de odinioară.

Predominantă este culoarea roșie. De asemenea, verdele, albul și tonurile de gri vin să completeze interiorul cu un aer festiv, specific sărbătorilor de iarnă. Decorul este completat cu:

  • brăduți din lemn
  • oameni de zăpadă
  • căluți
  • Moși Crăciuni
  • reni

Decorațiuni de Crăciun Kika. Colecția ”Pădurea fermecată”

Colecția „Pădurea fermecată” promite să aducă zâmbetul pe buze și să-i încânte atât pe cei mici, cât și pe părinți. Colorate în tonuri calde de maro, bej, crem sau verde, figurinele în formă de bufnițe, cerbi, reni, veverițe sau ciuperci vor recrea un decor desprins parcă din poveștile cu zâne și păduri fermecate.

Decorațiuni de Crăciun Kika. Colecția ”Castelul Fermecat”

Colecția „Castelul fermecat” pune accent pe eleganță și rafinament. S-a ales utilizarea tonurilor deschise de auriu sau bej, alături de nuanțe de alb și vișiniu.

Colecția ”Regatul de gheață”

Colecția „Regatul de gheață” se adresează în special celor care iubesc simplitatea și stilul modern.

Decorațiuni de Crăciun Kika. Colecția ”Tărâmul zânelor”

Pentru cei care văd viața în nuanțe de pastelate, Kika propune o colecție îndrăzneață – „Tărâmul zânelor”.

De asemenea, pentru cei aflați în căutare de inspirație pentru decorul de Crăciun, Kika Militari și Pallady promite să-i întâmpine cu cele mai frumoase idei de amenajare. La acestea se adaugă și propuneri inedite de cadouri cu care să-i surprindă pe cei dragi.

Citește și Reduceri EXIMTUR: Prețuri speciale la vacanțe

 

 

Citiți și despre: