Stiri: Companii

Delivery Hero Romania - Andreea Petrisor

Delivery Hero România are un nou Managing Director

17.04.2019

Delivery Hero România are un nou Managing Director. Conducerea companiei a fost preluată de către Andreea Petrișor. Din noua sa funcție, Andreea Petrișor se alătură lui Radu Bălăceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda România, de unde urmează să coordoneze activitățile operaționale, precum logistică, relații clienți, financiar, precum și alte funcții suport.

Delivery Hero România este un grup german prezent pe piața locală prin operațiunile foodpanda și hipMenu.

Delivery Hero România. Platforma hipMenu.ro

De asemenea, Andreea Petrișor va prelua conducerea executivă a afacerilor hipMenu.
Lansată în urmă cu șase ani, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achiziționată în luna august 2018 de către Delivery Hero, grup cu sediul central în Berlin, în urma unei tranzacții ce a consolidat poziția de lider a grupului pe piața autohtonă.

Delivery Hero România.  Ce spune Andreea Petrișor?

„Mă bucur să mă alătur echipei de management Delivery Hero în România, unde voi avea un dublu rol: de Co-Managing Director al foodpanda România și hipMenu. Principalele mele obiective se leagă de creșterea calității operaționale a serviciilor pentru cele două platforme, cât și crearea unei organizații puternice, bazată pe procese bine definite astfel încât afacerile grupului Delivery Hero să se poată dezvolta și să își consolideze poziția de lider detașat al pieței pe plan local”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director Delivery Hero România.

Delivery Hero România. Un stadiu accelerat de dezvoltare

„Intrarea Andreei în echipa noastră vine într-un moment în care business-ul Delivery Hero în România este într-un stadiu accelerat de dezvoltare. Ea va coordona activitatea operațională, în timp ce eu mă voi concentra în continuare de partea de vânzări și marketing. Totodată, Andreea aduce un foarte mare plus de valoare celor două companii, ceea ce ne ajută să lucrăm foarte bine împreună”, declară Radu Bălăceanu, Managing Director foodpanda România.

Delivery Hero România.  Experiența Andreei Petrișor

Andreea Petrișor deține o vastă experiență în management, în ultimii nouă ani ocupând funcția de project manager în cadrul companiei de consultanță Roland Berger, poziție din care a coordonat echipe mari în proiecte locale și internaționale dintr-o gamă extinsă de industrii. Ea este absolventa unui MBA în cadrul INSEAD în 2015. În plus, în anul 2010 a absolvit ca șefă de promoție European Business School din Londra.

Delivery Hero este una dintre cele mai mari platforme de comenzi și livrări de mâncare la nivel global.

Serviciile companiei pot fi accesate online și de pe mobil în peste 40 de țări.

Citește și Piața auto din România și-a temperat creșterea