Stiri: IT&C

Noile computere Dell

Dell lansează noua generație de computere

13.01.2020

Noile computere Dell. Dell Technologies a anunțat că lansează o noua eră de computere şi afişaje cu design 5G, AI şi Premium pentru lucru şi jocuri. Compania a prezentat la CES (Consumer Technology Association, Las Vegas) noi produse şi programe software în portofoliile sale din gama premium Latitude, XPS şi de afişaje, ce ajută oamenii să inoveze, să colaboreze şi să realizeze mai multe în următorul deceniu. Incluzând inteligenţa artificială (AI), 5G şi design inovator, cele mai noi computere şi afişaje de la Dell Technologies fac ca lucrul şi jocurile să fie lipsite de întreruperi, inteligente şi plăcute.

Noile computere Dell. Ce spune conducerea companiei?

„Industria computerelor nu a fost niciodată mai vibrantă cu inteligenţa artificială integrată, 5G şi cel mai bun design pe care l-am văzut vreodată, toate pentru a ne ajuta să ducem o viaţă mai uşoară şi mai îndeplinită”, a declarat Sam Burd, Preşedintele Dell Client Solutions Group. „Ceea ce mi se pare interesant este că, cu toate ştirile interesante pe care le vom vedea apărând din CES, computerul joacă un rol esenţial pentru a ajuta oamenii să inoveze, să influenţeze şi să realizeze mai multe”.

Noile computere Dell. Utilizatorii computerelor au devenit tot mai pricepuţi

De asemenea, Tom Mainelli, Vicepreşedintele Grupului, Devices and Consumer, IDC, spune că utilizatorii computerelor au devenit tot mai pricepuţi în legătură cu dispozitivele pe care le aleg pentru lucru şi pentru jocuri. Aceștia pun accentul pe un design bun, pe performanţa puternică şi pe tehnologiile intuitive.

„Cercetările noastre arată că un procent din ce în ce mai mare de angajaţi noi aleg locuri de muncă în funcţie de dispozitivele pe care le oferă angajatorii şi atât cumpărătorii, cât şi consumatorii IT sunt interesaţi de computere cu tehnologii de afişare, conectivitate şi baterii din generaţia viitoare, a completat acesta.

Noile computere Dell. Latitude 9000

Dell a prezentat seria Latitude 9000, creată în cel mai fin detaliu pentru a fi mai mici şi mai subţiri ca niciodată, cu un afişaj mai mare şi o experienţă superioară. Noul Latitude 9510 oferă ceea ce caută utilizatorii profesionali: baterie cu cea mai lungă durată de viaţă a oricărui computer profesional de 15 inci, cu un nivel maxim de până la 30 de ore2, design 5G3, caracteristici audio puternice şi soluţii inteligente care cresc productivitatea.

Noile computere Dell. XPS 13

Compania a prezentat și noul XPS 13, reproiectat pentru a genera cea mai performantă experienţă superioară de calcul cu:

  • cele mai bune materiale
  • cel mai mic şi mai subţire profil
  • un afişaj mai mare.

Fabricat elegant cu aluminiu prelucrat, fibră de carbon, fibră de sticlă ţesută şi sticlă securizată Corning® Gorilla®, XPS 13 are un finisaj fără cusur într-un design rezistent şi uşor.

Dell Cinema Guide

Pentru pasionaţii de filme, Dell Technologies a lansat Dell Cinema Guide, un magazin universal pentru căutarea de divertisment live (streaming). Utilizatorii Windows pot face următoarele:

  • descărca aplicaţia
  • găsi rapid şi uşor emisiuni de televiziune şi filme în mai mult de 200 de servicii de streaming
  • se pot bucura de toate acesta în culori, sunete şi imagini uimitoare ale Dell Cinema11.

Noile computere Dell. Preţuri şi disponibilitate:

● XPS 13, începând de la 999,99 USD, disponibil în Statele Unite ale Americii, Canada, Suedia, Regatul Unit, Germania şi Franţa din 7 ianuarie. De asemenea, acesta este disponibil la nivel mondial din februarie.

● XPS 13 Developer Edition, începând de la 1.199,99 USD, disponibilă în Statele Unite ale Americii, Canada şi anumite ţări europene din februarie17.

● Dell Cinema Guide, disponibil pentru descărcare gratuită acum pe orice computer cu Windows 10 prin intermediul magazinului Microsoft.

● Dell Mobile Connect cu transfer de date iOS şi copiere pe ecran va fi disponibil pentru descărcare gratuită din magazinul Microsoft şi va veni preinstalat pe toate sistemele Dell pentru consumatori începând din primăvara acestui an.

● Latitude 9 510, începând cu 1.799,00 USD, disponibil la nivel global din 26 martie.

● Monitorul tactil interactiv Dell 86 4K (C8621QT) disponibil la nivel mondial din 10 aprilie. Preţurile vor fi anunţate aproape de data lansării pe piaţă.

● Dell UltraSharp 43 4K USB-C (U4320Q), începând cu 1.049,99 USD, disponibil la nivel mondial din 30 ianuarie.

● Monitor Dell UltraSharp 27 4K USB-C (U2720Q), începând de la 709,99 USD, disponibil la nivel global din 30 ianuarie.

● Monitor Alienware 25 Gaming (AW2521HF), începând de la 499.99 USD, disponibil la nivel global din 11 martie.

Citește și Prețuri carburanți 2020. Ce efecte a avut reducerea accizei la benzină și motorină?